vineri, 3 iunie 2016

În orașul mega-hoției pe lichele de români abonați la hoțul etnic, valoare vot: 22.353 lei



În orașul mega-hoției pe lichele de români abonați la hoțul etnic, valoare vot: 22.353 lei
Un site a încercat o cuantificare a votului pentru un alegător. În orașul hoțiilor floresciene exclusiv etnice, pe gunoaiele de subordonați români, sub grija atentă a SRI și a foștilor sereiști bețivani din gașca gunoiului penal din primărie, valoare vot: 22.353 lei. http://valoarevot.ro/
Ce poate face banditul etnic și lichelele lui din PNL/PDL, scursurile etnice din camarila mituitului și hoțului pentru escrocul Maior, cu votul tău, în Târgu-Mureș, orașul hoției etnice, de parcă lichelele lui Florea știu că vine sfârșitul lumii și fură pentru toate neamurile lor schizofrene. Să mai votați porc român, cu isteria etnică necesară și prin manipulările rahatului via SRI al gunoiului, dementul cu pistol și… alcool.


5
Izolari termice de apartamente cu 2 camere

Făcute "gratuit" de primărie... pe banii cetățenilor. Șantiere deschise sau accelerate fix în campanie. Că de-aia sunt atâtea schele, acum, pe blocurile din orașe.
1597
Kilograme de mici

Împărțiți pe la festivalurile electorale, organizate de candidați din pură mărinimie, nu interes politic - șpagă clasică, teoretic dispărută, conform noii legi electorale.
4471
Litri de ulei

Primiți de la oameni cu sufletul și buzunarul mare. Doar că buzunarul trebuie reumplut înainte și după alegeri - șpagă clasică, teoretic dispărută, conform noii legi electorale.
187
Pachete cu "ajutoare alimentare"

Amânate pentru campanie. Sau suplimentate brusc, tot acum. Că doar “nevoiașii” apar peste noapte. Mai mereu se “scapă” și un mesaj de la primar în pachet. Ups!
895
Găleți de metal

Care să se asorteze cu umbrelele, șepcile și tricourile celor care apoi se vaită că nu au bani de reparat gropi. Cea mai practică șpagă, teoretic dispărută, conform noii legi electorale.

Nu-ți mai găsi scuze să nu mergi! Aproape jumatate din cei cu drept de vot n-au mers in 2012! Dacă am merge mai mulți, am putea schimba rezultatul!

O să zici că n-ai cu cine, că toți sunt la fel. Dar te-ai interesat de curând? Caută pe net candidații la locale, informează-te! Dar ai grijă pe ce site-uri sau ce comentarii citești! Postacii și site-urile aservite politic sunt foarte active acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.