joi, 16 iunie 2016

Bandiții lui Florea au inventat festivalul rock din banii prostimii, pentru românii din camarilăBandiții lui Florea au inventat festivalul rock din banii prostimii, pentru românii din camarilă
Primaria a dat 36000 lei pentru acest eveniment, plus peste 19000 lei in scutire de taxe de afisaj.
Cei 36000 lei au fost dati cu obligatia sa aduca IRIS si CARGO. NU se stie citi bani intorc celor de la primarie IRIS si CARGO.

Iris si Cargo obligati fiind sa ii aduca, nu au onorariile de doar 36000 lei si ajung catre 50000 lei.

In fine, festival "rock a la primarie". Dixit Dan Mașca. Ce nu știe prostimea e că banii sunt de la porcul etnic din primărie și sunt dați etnic, pe gașca din camarilă. DNA, ia porcul etnic până când nu face praf alți bani și borfașul inept pe PFA, gunoiul ingineraș care a luat mită Coral în Primăria Târgu-Mureș. Hoții  românești pe scursuri de români, sub nasul vigilent al jegurilor SRI și foste SRI, că, deh,  se luptă împotriva maghiarilor cu bețivanii  SRI cu plăcuțe și autocolante inventate  la beție,  în campania borfașului Dorin, tolerând hoțiile porcilor etnici majoritari.  În cazul festivalului rock, dedicație pe Harpa mai puțin muzicală, dar cu proiecte la peneliștii cu mite și dosare penale din primărie și CJM.

 http://www.upm.ro/concursuri_didactice/docs/2015-2/DIEC/CV_Harpa%20Elena%20Lucia.pdf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu