marți, 4 septembrie 2018

11 ani de piraterie în stil mare, în România



11 ani de piraterie în stil mare, în România
În timp ce tembelii din poliție blochează conținut fără licență, pe siteuri obscure sau nu, siteurile de torenți  cu contribuții în bani de pe card înfloresc și mai și împlinesc 11 ani.
A mai trecut un an de zile. 11 ani. De 11 ani împreună pe FileList. Am clădit împreună o comunitate puternică și dorim, în continuare, să evoluăm în direcția cea mai bună! Împreună!

Vă spun, alături de cei din staff, un sincer "La mulți ani"!
La mulți ani, FileList!
La mulți ani vouă, incredibila și imensă comunitate FileList, fără de care acest site nu ar fi ajuns să sărbătorească 11 ani de viață.

Vă mulțumim tuturor celor care sunteți alături de noi indiferent de circumstanțe. Voi, comunitatea, sunteți cei alături de care dorim să sărbătorim 11 ani de FileList.

Evenimente:
FreeLeech Global! Începând cu 4 septembrie până pe 11 septembrie inclusiv! O săptămână întreagă de freeleech global.
11th anniversary gift! Începând cu 4 septembrie până pe 11 septembrie inclusiv, o dată la 24 de ore puteți da click pe cadoul din stânga paginii și veți primi un cadou din partea site-ului. Cadoul este similar cu gift box-ul din Shop și puteți câștiga: Upload, FLCoins, Invitații, FLTokens, VIP.
Concursuri organizate de staff! Puteți vizita secțiunea de pe forum dedicată pentru așa ceva și cu siguranță veți câștiga și acolo un premiu.
Reduceri în Shop! Deși în mod normal reducerile se fac doar de black friday, știm că mulți vă doriți așa ceva, așa că pe data de 4, 5 și 6 septembrie sunt activate reducerile în shop!
Free Sign Up! Sunați-vă amicul, iubita, bunica, etc. Sunt deschise înregistrările pe FileList doar azi, 4 septembrie. Înregistrările se pot închide oricând în timpul zilei.
Azi, 4 septembrie, se redeschide Turneul de Poker FileList de la ora 20:00.
Concurs special pe iRC, doar astăzi, 4 septembrie. Detalii în acest topic.
Dublu FLCoins pe iRC - Începând cu data de 4 septembrie până pe 11 septembrie inclusiv, toată lumea va beneficia de dublu FLCoins pentru idle pe iRC.


La Mulți Ani FileList!

Vă dorim toate cele bune!
FileList Staff

Forum topic: La mulți ani, FileList!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.