duminică, 2 septembrie 2018

Cât de prostălău e Vâlcov ?!

Cât de prostălău e Vâlcov ?!
Poate lămuresc psihologii mecanismul cum un inculpat și condamnat în prima instanță la vreo 8 ani de închisoare și care divorțează la timp de valoarea Lavinia Șandru și își ascunde averile și prin pereți și cimitire stă pe Facebook, juisarea idioților de partid, în mare parte, scrie lături de un contribuabil care îi plătește salariul condamnatului în prima instanță și face o mizerie cât capul și dosarul lui de mare. Despre cum e să folosești informații private despre boala unui contribuabil se va pronunța instanța, poate bolovanul lui Dragnea și ascunzătorul de tablouri în pereți va înțelege ce a greșit. La mulți ani, cu executare, mă!
P.S. Pe când controale psihiatrice complete pentru aleși? Să evităm astfel de situații, chiar dacă omul zis sănătos șterge lătura din facebookul lui porcesc.
P.S.2 Cum a rămas cu borfașul de la CNAS, cu mita de 8 milioane de euro pentru gunoiul de soft românesc de la carduri de sănătate? Tot un... inteligent PSD netestat, nu?! Probabil că borfașii români ai PSD au copii după dosarele românilor și în caz de nevoie scot documente!
Realitatea zicere: Consilierul pe probleme economice al premierului, Darius Vâlcov, a publicat pe pagina de Faebook fișa medicală a unui cetățean, care conținea evaluarea psihiatrică a acestuia și datele personale.

"Ce avem noi aici? Sandilău cu acte-n regulă", a scris Vâlcov, care precizează că cetățeanu ar fi un lider al Rezist.

Legea interzice atât divulgarea informaţiilor medicale fără acordul pacientului, cât și divulgarea datelor personale.

Postarea a dispărut de pe Facbook, iar Darius Vâlcov a revenit pentru spune că aceasta i-a fost ștearsă, probabil pentru că încălca regulile Facebook.

Medicul și expertul în sănătate Sorin Paveliu, fost parlamentar PDL, atrage atenția că fapta lui Vîlcov este una de o gravitate fără egal.

”Fapta este de o gravitate fara egal deoarece provine de la unul dintre cei mai inalti demnitari ai statului roman, cu functie de ministru, care influenteaza major soarta noastra. Din aceasta pozitie are acces la fisele de observatie si istoricul medical al oricarui opozant politic sau cetatean, din Sistemul informatic al CNAS, prin intermediul STS, SRI sau ”al unei pasarici care ii lasa un document la usa”. Imaginati-va ca viitorul candidat de premier ar avea un copil cu disabilitati sau cu un cancer - iar Guvernul intelege sa faca uz de aceste informatii pentru a se perpetua la putere.

O serie larga de persoane si institutii trebuie sa aiba o reactie prompta, inca din aceasta seara nu miine, demonstrind ca aceasta tara mai este inca un stat functional si nu staului sefului PSD. Premierul Viorica Vasilica Dancila este datoare cu o atitudine imediata - respectiv sa anunte demiterea consilierului. Pe linga premier o serie lunga de persoane au obligatia legala sau morala la reactie: a. Ministrul Sanatatii in calitate de garant al intereselor pacientilor (inclusiv ca urmare a legii drepturilor pacientilor). b. Presedintele Autoritatii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. c. Ministrul Justitiei care on conformitate cu HG de functionare ”veghează la respectarea ordinii de drept şi a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, prin mijloacele şi procedurile puse la dispoziţie prin prezenta hotărâre sau prin alte reglementări;” d. Europarlamentarii care costata ca la nivelul cel mai inalt al statului roman Regulamentele UE, obligatorii prin Tratatul de aderare reprezinta hirtie igienica! e. Avocatul Poporului!”, scrie Paveliu pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.