miercuri, 19 septembrie 2018

Românașul inculpat Florea a oferit bani puhoi românașului. 500 de mii de euro pentru românașul cu firmă și singurul angajat, Adrian Câmpean !


Românașul inculpat Florea a oferit bani puhoi românașului. 500 de mii de euro pentru românașul cu firmă și singurul angajat, Adrian Câmpean !
Normal că SRI Mureș nu se bagă, pe motive de... românism, singura chestie fiind făcută doar la cererea judecătorului care a cerut și interceptările telefonice în dosarul golăniei ASA pentru românașii prinși ca tâlhari de instituțiile statului și cu atârnătorii maghiari auto sau nu, cunoscuți și din alte filme cu pomana din banii publici.
DNA, ia notițe,  de la afacerile cu avocăței care apără pe bani publici primăria și în privat inculpații pro bono sau nu, ia dedicațiile pentru gașca ineptă de partid și subordonată, ia afacerile pe angajații primăriei, pe neterminații cu PFA cu activități din pix, ia banii care se întorc în primărie după pomeni, pe motiv de...sponsorizare, ia reparațiile la școli pe partid și excursiile cu ultimii oameni angajați, cu sereiștii din dotare, excursiile la mare sau deltă ale condamnaților și uneltelor care semnează diverse rahaturi ale inculpaților și așa mai departe. Nu degeaba DNA Târgu-Mureș a început să muncească după instalarea lui Kovesi, în rest făcând figurație și angajându-și rudele, divorțate acum, în primăria controlată, cu un clu: închiderea oricărui dosar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.