duminică, 16 septembrie 2018

Mizeria de cofetărie în care se vindeau mezeluri s-a închis!


Mizeria de cofetărie în care se vindeau mezeluri s-a închis!
Doar la Târgu-Mureș în așa-zisa cofetărie  Aroma se vindeau mezeluri. Fără reacție de la vreun organ de control, semn că cineva baban cunoștea pe cineva sau că autorizațiile s-au dat după gustul inșilor în uniforme condamnați definitiv, Pavel și Filimon, gașca inculpatului zis mare român Florea, iubitor de șefi condamnați de la piețe și de alți pușcăriași ordinari sau cu suspendare pentru mite, cu contracte etnice cu primăria etnică?!
Gunoiul se afla în Piața cu scandal etnic întreținut de scursurile via SRI, 22 Decembrie 1989. Iar numărul gagiului care închiriază cotețul este 0757726718. Poate îl căutați la avize și obiect de activitate, că tot e plină piața de cotețe bențiene, ale inșilor care vând piese auto sau la unii care miros a doi și un sfert sau alte uniforme dragi românismului de primărie. 
P.S. Plus parcare de șmecher, nici o jenă de la tembelii în uniforme care trebuie să apere legea și care doar se plimbă prin piață!Idem fraierii cu cotețele și aprovizionarea în afara orelor de program afișate de retardatul de partid la marea... bituminare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.