duminică, 16 septembrie 2018

Escrocheria 700.000 de euro din banii fraierilor de bucureșteni pentru comemorat 50 de ani de sector comunist 5!


Escrocheria 700.000 de euro din banii fraierilor de bucureșteni pentru comemorat 50 de ani de sector comunist 5!
Să ne...râdem de foștii comuniști și de urmașii ăstora? 50 de ani de la înființarea sectorului comunist și spart 700.000 de euro de la prostime! Așa se fură și în an centenar, adică 100 de ani de la unirea Transilvaniei, Banatului, Bucovinei și Basarabiei cu țara condusă și furată de mitici, numită România! DNA, ceva deranj la hoția asta? Dar la imbecilii din Ardeal, care sărbătoresc 100 de ani de furt românesc din banii publici ai țării România?


Recorder zicere:
Primăria Sectorului 5 inaugurează un nou tip de patriotism: patriotismul de sector. Înainte de sărbătoarea Centenarului României și înainte de zilele Bucureștiului, cetățenii din Sectorul 5 au sărbătorit 50 de ani de la prima atestare documentară a Sectorului 5. Am luat parte la o combinație de bâlci electoral și paradă comunistă, cu copii încolonați pentru a trece prin fața primarului Daniel Florea și a soției sale.

Astfel a fost spoit cu festivism un sector care se confruntă cu grave probleme sociale și administrative, începând cu sărăcia din Ferentari, continuând cu școlile din Rahova care stau să cadă pe elevi și ajungând la blocurile neautorizat care iau foc pe Șoseaua Giurgiului. Cu toate acestea, Primăria Sectorului 5 și-a permite să aloce 3.258.216 lei (adică 700.000 de euro) pentru acest bâlci politic cu muzică de fanfară și fasole cu ciolan.

Din întreaga poveste, cei prezenți la „50 de ani de Sector 5 “ au reținut ultima parte, cea cu fasolea și ciolanul. Cele rele au fost date uitării, pentru că, așa cum spunea un cetățean al sectorului „dacă nici acum, de acest semicentenar, nu suntem uniți între noi, atunci când?“

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.