luni, 24 septembrie 2018

Cocalarii de la Ministerul Educației nu opresc pentru tablagii

Cocalarii de la Ministerul Educației nu opresc pentru tablagii
Cum prostimea dă votul doar la 4 ani sau te numește în funcția de politruc un politruc nenorocit, cum să datorezi respect alegătorului sau organelor statului? Doar ești un mic... Dumnezeu. Rahat românesc de centenarul hoției românești și în alte provincii decât avea România miticilor.
P.S. Pentru specimenul ăsta au prestat pupincurisme majoritatea rectorilor, deci și cei din Târgu-Mureș, pentru a avea mai mulți fraieri  pe locurile cu taxă și la fără taxă. DNA, ceva deranj cu absorbția Petru Maior în UMF și ridicarea prețurilor pentru fraierul român? Mândri că sunt români au umflat prețul la majoritari, în timp ce străinii continuă să plătească ca acum  10 ani, tot 5000 de euro! Și, atenție, DNA Târgu-Mureș la escrocheria 100 de locuri pentru medicină militară, care se transformă în 50 de locuri pentru idioții care vor să-ți cumpere locul cu 9000 de lei pe an! Ceva deranj la escrocheria asta, cu locuri la fără taxă care se transformă în cu taxă? Ce dumnezeu au gagii ăștia cu bisericuțele afaceriste, de peste ocean?!
Evz dixit:
Polițiștii au plecat în urmărirea mașinii ministeriale și au reușit să o oprească după câțiva kilometri. Din informațiile furnizate de polițiști, mașina de serviciu a lui Valentin Popa circula cu viteză mare, peste 80 de km pe oră, pe Calea Griviței. Şoferul este civil, au dezvăluit surse din poliție, și a fost amendat cu 1.450 de lei. El le-a cerut scuze poliţiştilor şi a spus că ministrul Valentin Popa, cel pe care îl conducea de la aeroport, nu i-a permis să oprească pentru nişte „tablagii”. Ministrul a declarat, citat de Realitatea TV, că maşina de poliţie nu era inscripţionată şi din acest motiv nu ar fi oprit


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.