marți, 11 septembrie 2018

Șeful excursioniștilor proaspăt angajați refuză să răspundă la informații de interes public. Românism de Primăria Târgu-Mureș!


Șeful excursioniștilor proaspăt angajați refuză să răspundă la informații de interes public. Românism de Primăria Târgu-Mureș!
Poate îi dă careva peste năsucul cu tupeu bugetar cu legea privind informațiile publice și îi verifică excursiile cu noii angajați prin Germanii. Ultimii veniți în instituție și inșii cu... firme, avantajați?!
P.S. Mai bune ar fi fost niște întrebări cu firme de pază maghiare, cu afacerea supraveghere video, cu afacerile pe spațiul verde ale vreunui retardat, cu privatizarea spațiului școlii, cu termopanele și cu mansardările etnice sau de partid?! Plus pomenile electorale pentru profesori, mâncat și băut pentru decont maxim de la primărie și reclamă electorală pentru diverși inculpați români.  Aici au fost banii dumneavoastră, interesele etnice, de partid, publicitatea pentru diverși înapoiați și obligațiile pentru diverși minoritari, în contul votului sau nu?! Școala târgumureșeană înseamnă mai mult decât mansdardare și zugrăvire pe sectă, partid și etnie sau cu afișarea retardatului  pe bitumului puturos, ieftin și proaspăt al mortului Lăurean, nu?!
Despre ce excursii e vorba. Una dintre ele:


Din nou, excursie în Germania pe banii târgumureșenilor pentru șef și cei 2-3 angajați fără vechime rezonabilă?!



Din nou, excursie în Germania pe banii târgumureșenilor pentru șef și cei 2-3 angajați fără vechime rezonabilă?!
Pentru că sunt banii noștri și angajații  și rudele penalilor din primărie și pentru că rudele cară în excursie oameni care nu au avut nici 7-8 luni experiență la locul de muncă. Ultimul venit, primul recompensat, mai puțin femeia! P.S. Ăștia au ratat DOMOTEX-ul!
Ardealnews zicere:
Radem si glumim, dar toate astea se intampla pe banii nostri…
In octombrie 2017 a mers Csegzi Sandor, din partea primariei Tirgu Mures, sa viziteze o scoala profesionala din Germania, in ideea de a reveni si a pune pe picioare maretul proiect al primarului-inculpat Dorin Florea, cu care isi tot ocupa timpul de vreo 20 de ani incoace, de unde, bineinteles ca s-a intors fara niciun rezultat, doar cu cateva pliante. Acolo, ce sa vezi, oamenii de acolo habar n-aveau ca vine omu’ de la Tirgu Mures, asa ca erau plecati. Vezi aici.
La schi, la shopping sau pentru achizitie de masini?!
Acum, vine si randul nepotului primarului, Horatiu Lobont, sa-si adune cativa tovarasi si un sofer, sa faca ei o excursie, tot in Germania si tot cu bani de la bugetul orasului, ca doar ce au anuntat cu mandrie ca targumuresenii sunt „campioni” la plata taxelor, deci fonduri sunt suficiente.
Si daca prin absurd am putea inchide ochii la modul in care administreaza nepotu’ Directia Scoli din primaria Tirgu Mures – avem scoli care functioneaza in cladiri aflate in paragina si inchiriate pe sute de mii de euro, laboratoare „dotate” la nivelul anilor 80, gradinite inundate etc -, trecem si peste pliantele cu care s-ar alege primaria dupa aceasta delegatie, dar nu putem sa nu ne intrebam daca oare nu este vorba de o „vacanta baieteasca” la schi, la shopping sau la achizitie de masini, pentru uz personal bineinteles. Cert este ca orasul nu se va alege cu siguranta cu absolut nimic nici din aceasta deplasare.
„Primăria Municipiului Tîrgu Mureș va participa la Târgul Internațional de Educație și Training din Hanovra, ”Didacta 2018”.  (…) Membrii delegației vor fi următoarele persoane: 4 reprezentanți din cadrul serviciului Direcția Școli și 1 conducător auto. Natura deplasării în cazul de faţă se înscrie în categoria I de deplasare, cu un coeficient de 100%. (…) Total cheltuieli membrii delegaţiei 5225 EUR și 250 de LEI, conform cursului valutar BNR la data efectuării schimbului.”
Ce au făcut rudele și ultimii angajați anul trecut? Excursia e undeva pe blog, recompensă pentru angajații de prin aprilie, cărați în excursie la nici 8 luni de la angajare. Mai puțin femeia angajată atunci, semn că nu e din gașcă sau e maghiară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.