marți, 25 septembrie 2018

Atenție, DNA, la potlogăria cu locurile fără taxă de la UMF Târgu-Mureș care sunt transformate cu taxă. Pentru a se umfla buzunarele angajaților cu cei 9000 de lei per amator de cumpărat diplome


Atenție, DNA, la potlogăria cu locurile fără taxă de la UMF Târgu-Mureș care sunt transformate cu taxă. Pentru a se umfla buzunarele angajaților cu cei 9000 de lei per amator de cumpărat diplome
Cum jegoșii de la Ministerul educației cu idioți la conducere nu au fost în stare să explice, poate bagă nasul DNA Târgu-Mureș la posibila escrocherie cu locuri cu taxă care aduc miliardele de lei în buzunarele unor specimene bugetare, gen rectori. Gagii ăștia au avut ani întregi 10 locuri fără taxă pentru medicină militară, 20 anul trecut. Anul acesta inventează 100. Cu specificația că locurile neocupate la fără taxă se transformă în cu taxă. Normal că din multă prostie nu se ocupă decât vreo 65, în două sesiuni de admitere, astfel că 35 de locuri sunt pentru amatorii de cumpărat loc de 9000 de lei anul. Faceți un calcul 9000 x 6 ani  ori 35 și aveți de unde se scot salarii și venituri nesimțite pentru rectori și alte specimene bugetare!
P.S. DNA, ceva cartel pe vremea Copotoiului? Cu 8000 de lei taxa, de la 4500 și cu 2000 de euro pentru străini, de la 4000 de lei. Ce escroc a inventat prețurile duble și triple? Și cum explicați hoția de anul acesta, cu prețuri mărite la medicină și stomatologie. Ce fac nenorociții de bugetari ca să merite 6000 de lei în plus pentru fiecare absolvent?! Asta în timp ce mândri că sunt români românașii cu frică de dumnezei au păstrat în ultimii 10 ani taxele neschimbate la străini.
P.S. 2 UMF  e chestia aia unde găinari au fost prinși lucrându-se la UMF pe firmele lor și de unde au apărut specimene care fac proiecte buncăre sau reparații clinici, când ei se ocupă de mansarde și cunosc toți medicii posibili din instituțiile vizate.
P.S. 3. Noroc cu bacul că i-a făcut pe prăpădiții ăștia studenți. Cum se explică să ai bacul luat cu 8 și 9 și să fii atât de prost încât să scoți doar 4-5 în scris, la un test grilă?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.