luni, 17 septembrie 2018

Nu interesează nici pe dracul locuitorii afacerii lui Bența, contează doar cine construiește alimentara pe milioane de euro din banii publici


Nu interesează nici pe dracul locuitorii afacerii lui Bența, contează doar cine construiește alimentara pe milioane de euro din banii publici
Nici o jenă de la inculpații români, o dedicație care se va dovedi din nou, ca de obicei în ultimii 18 ani de golănie românească la Târgu-Mureș, pe român, pe ins din camarilă, partid sau sectă. Să nu credeți că în afacerea lui Florea și gașca de inculpați cu avocați privați deja cu afaceri pe primărie neprivată pot câștiga altfel de specimene decât Bența, Poruțiu, Borșan, Someșan jr., Lăurean jr., Pop,  foștii pușcăriași și condamnații cu suspendare sau amânarea pedepsei, condamnați de către tribunale militare sau civile și câțiva maghiari verificați deja de inculpații români și, în consecință, de încredere! Atenție, DNA și la afacerile jegoase cu intermediarul care cunoaște românul din primărie și firma din afară, care muncește și atenție la banii care se întorc în primărie pe motiv de...sponsorizări nocturne, concerte de rahat sau zile târgumureșene. Circuitul...banilor în...natură!
P.S. Gașca din CL nu va avea vreo obiecție, mai puțin 2-3 inși care nu au afaceri pe primărie, nici cluburi de 2 lei, nici clinici sau alte prostii care au nevoie de autorizații sau schimburi de terenuri cu primăria. Iar maghiarii votează mereu după interes, când au nevoie de statui, festivaluri, concerte votează pentru orice retardat.
P.S.2 Cinematograful primăriei și firmele omenite de inculpații români, cu acces pietoni și alte mizerii. Plus ordinara discotecă și terasă a primăriei cu zero bonuri fiscale. Spor la anchetat! Plus locuințe din banii publici pentru rromi, de la Bența, pentru cunoscători în ale cifrelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.