duminică, 9 septembrie 2018

DNA Târgu-Mureș, ceva deranj la pomenile inculpaților români din primăria Târgu-Mureș pe soliști și guriștii atârnători din primărie și consiliere gașca de partid?!


DNA Târgu-Mureș, ceva deranj la pomenile inculpaților români din primăria Târgu-Mureș pe soliști și guriștii atârnători din primărie și consiliere gașca  de partid?!
MSNEWS, din nou, jos pălăria, doar ei au mai rămas să scrie de inculpații români și de pomenile nesimțite și pe gașca angajaților din primărie, cu ușă sau nu, agramați sau nu, consilieri de înapoiați sau nu. 530.000 de euro e cât pomana două baloane împuțite pentru bazin sau infinit mai puțin ca lucrările în Weekendul cu procese pentru familiști... extremi, ca să nu zicem altceva, din partid, pe morții care au făcut plângere la DNA sau nu și pentru alți pușcăriași sau trimiși în judecată pentru diverse hoții și escrocherii cu banii publici în epoca Florea.

https://www.msnews.ro/nota-de-plata-dupa-nazareth-moca-urmeaza-folk-opereta-si-opera-iar-costurile-concertelor-din-bani-publici-in-tirgu-mures-cresc-la-peste-530-000-de-euro/



În primele opt luni ale anului, în perioada 1 ianuarie – 31 august, administrația locală din Tîrgu Mureș a încheiat 132 contracte cu diverși (mai mult sau mai puțin) artiști, prezentatori sau cu reprezentanții acestora. Contractele totalizează suma de 2.477.988 lei (echivalentul a peste 534.000 de euro).



Concertele viitoare



În week-end-ul următor, 14-16 septembrie, municipalitatea pregătește noi concerte. Vineri, 14 septembrie, muzică folk: spectacolul se numește “Au fost odată în cenaclu”, începe la ora 19, în Piața Cetății (tot moca, evident) și va dura minimum 6 ore. Vor cânta: Ștefan Hrușcă, Vasile Șeicaru, Nicu Alifantis,  Vali Șerban, Ducu Bertzi, Doru Stănculescu, Sorin Minghiat, Mihaela Popescu, Victor Socaciu și Ecou. O să fie tot moca, bineînțeles dacă nu considerați că plata de 270.000 de lei (adică vreo 58.000 de euro) sunt tot din bugetul orașului, acolo unde contribuiți fiecare.



Sâmbătă și duminică (15-16 septembrie), tot în Piața Cetății, de la ora 19.30, vor fi două spectacole de operetă și de operă. Operetă sâmbătă (“My Fair Lady”) și operă duminică („La Traviata”), în interpretarea orchestrei, corului și ansamblului de balet al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovki” din Constanța. Intrarea e gratuită, dacă considerați că plătește altcineva decât Primăria, din banii dumneavoastră, cei 297.000 de lei solicitați de artiștii care vor cânta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.