miercuri, 26 septembrie 2018

Propagandă electorală pentru inculpatul Claudiu Maior, cu autobuze gratuite pentru elevi. Să ghicim, Siletina pomană?

Propagandă electorală pentru inculpatul Claudiu Maior, cu autobuze gratuite pentru elevi. Să ghicim, Siletina pomană?
Pentru cunoscători, 40.000 de inși cărați anual, subvenționați 100 la sută sau mimimum 50 la sută, înseamnă mai bine de jumătate din populația Târgu-Mureșului! Bani pomană pentru Siletina și pentru Transportul local ajuns pe mâinile udemeristului prieten. Iar când prinzi cartelul taxi pe Siletina și borfașii români care iau 90.000 de euro de la Transport local ca să plătească amenda Siletinei ai imaginea golăniei etnice. Ce se aude, DNA, cu escrocheria găsită de Curtea de conturi? Orice borfaș român își poate plăti amenda din banii publici dacă zice că e asociat cu o firmă de stat?!  În rest, tăcere, bani pentru Siletina de care tipul se dezice acum, plus imagine de sute de mii de euro prin presa bovină  în fața condamnaților români și care primește pomana de la... văcuța etnică a Sanlactăi.
DNA Târgu-Mureș, BALONUL, 200.000 DE EURO, pentru firma proaspătă și neplătitoare de TVA, parcă, a lui AndreI Pușcaș. Ceva deranj?! Asociația Protecting People, ring a bell?! Plus tractor și alte alea?!


Consilierul primarului, Claudiu Maior, alături de reprezentanți ai Clubul Sportiv Municipal Tîrgu Mureș au anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe că municipalitatea a reluat demersurile în vederea înscrierii copiilor pentru cursurilor de inițiere în înot la bazinul olimpic acoperit din cadrul Complexului de Agrement și Sport ”Mureșul”.
”Mă bucur că am găsit sprijin și deschidere din partea unor oameni cu suflet mare, cu o experiență vastă în domeniul sportului și cu dragoste față de proiectele orașului și lansam astăzi oficial înscrierile pentru secția de inițiere în înot. Dorim ca toți copiii din Tîrgu Mureș să aibă șansa de a învăța să înoate, iar după acest program de inițiere, părinții și antrenorii vor decide pentru ei, dacă doresc sau nu să facă performanță. Astfel, prin intermediul unităților de învățământ – grădinițe și școli, micuții cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, se pot înscrie și pot participa în mod gratuit la aceste cursuri, timp de 3 luni, de două ori pe săptămâna. Municipalitatea pune la dispoziția elevilor înscriși transport gratuit, de la școală către balon și retur. Ședințele sunt de o oră și se vor desfășura în cele mai bune condiții, cei mici fiind asistați de personal specializat, antrenori ce au un palmares bogat”, a declarat consilierul primarului Claudiu Maior.
Furturile:
Futul din buzunarele personale ale târgumureșenilor pe Siletina cu cartelul ei de taxi:  http://www.consiliulconcurentei.ro/uploads/docs/items/bucket8/id8961/10_decizia_96_publicare_site.pdf
Furtul din banii Transport local pentru Siletina: https://ardealnews.ro/2017/08/25/raportul-curtii-de-conturi-probleme-de-milioane-in-asocierea-transport-local-siletina/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.