miercuri, 12 septembrie 2018

Jandarmii represivi... gândesc


Jandarmii represivi... gândesc
Să ne... râdem de absolvenții de doar 12 clase, numiți jandar(m)i. După ce tot ei s-au pregătit pentru represiunea din 10 august, cumpărând de la firmele abonate mii de cartușe cu gaze de luptă. După ce tot ei și-au înscenat omorârea celor doi papagali cu armele furate, tot jandarmii fac plângere la DIICOT, taman la o lună distanță de la tentativele de asasinat cetățeni români și israelieni, pe motiv de infracțiuni contra ordinii constituționale! Să avem milă de ei, sunt doar cu 12 clase, au o structură urmașă a jegului de Securitate, mănâncă mai mult ca orice bugetar român, pentru că au legi speciale și actualizarea cu inflația a banilor pentru hrănit botul, ca poliția, securiștii și paznicii de deținuți, cu favoritisme ca pe vremea comunismului pentru armele care sunt folosite la represiune împotriva poporului și cetățeanului, se pensionează la 45 de ani și iau 4000 de lei în mână, cât nu ia un profesor, cu studii 12 clase. Și aici să nu râdeți, pentru că la intrarea României în NATO prăpădiții ăștia erau cu miile fără bacalaureat (la Târgu-Mureș erau multe zeci) sau fără 12 clase terminate, unii dintre ei nefiind în stare să mai învețe ceva timp de vreo 15 ani de la angajare!
P.S. Nu îi trimiteți pe bătăușii nenorociți să-și citească regulamentele de ordine internă și de funcționare a armei, care interzic tentativele de omor cu lovituri în testicole, la cap, pentru că putem avea surprize cu...cititul! Și nici nu îi blamați că nu sunt în stare să facă un ban din transporturi valori, pază obiective, rămânând cu galeriile iubite și la bătut femei, copii și bătrâni.  Probabil statul știe de ce nu îi mai scoate să muncească și îi folosește la represaliile numite refacerea ordinii.
P.S.2 Dizolvați nenorocita de Jandarmerie Română, urmașa vitează a Securității! Țările civilizate nu au nevoie de potențiali ucigași în uniforme și roboți ordinari ai ordinelor de partid de infractori! Valabil și la polițiile locale cu 12 clase, controlate de bețivani din SRI sau alte ființe în uniforme care muncesc după pensionare și mai și mânâncă porcește, cu norme de hrană nesimțite, pe măsura slăninii afișate. Alți potențiali criminali, cu pistoale Glock și școală pe măsura atribuțiilor.  Și așteptăm poliția cu un an de școală, ca să râdem de prostiile și pupincurismul ei. Polițiile iau mite și primesc bani de protecție de la inculpați, greu de urmărit cupele, sindicalismele, cum se repară mașini și se primesc bani de combustibil, cum se plimbă securiștii activi sau nu în delegații ale primăriei sau cu angajatele din doate,  în schimbul protecției visate de inculpații români!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.