sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Grădina Carpaţilor descoperită, la băşcălie, de inspectorii primăriei lui Florea, pe strada George Coşbuc!


Grădina Carpaţilor descoperită, la băşcălie, de inspectorii primăriei lui Florea, pe strada George Coşbuc!

Că în Primăria Târgu-Mureş sunt tot felul de fiinţe ciudate şi nesimţite probabil aţi remarcat şi dumneavoastră. Pentru mine, o astfel de fiinţă ciudată şi nesimţită este aia care la o sesizare răspunde cu impertinenţă: Dar ce vrei, mă, să îmi trimit inspectorii pe teren?! Uite că, individul a trimis oarece inspectori, cel puţin pe hârtie şi în mintea lui, dacă nu şi în realitate. Iată răspuns de la primăria PDL cea cu afaceri cunoscute pe abonaţi şi firme ale inşilor din PDL şi care îi răsplăteşte pe şefii de asociaţie de proprietari care le fac unora afacerile în cartiere cu câte 10 abonamente la FCM, aşa cum recunosc chiar şefii de asociaţie!

Referitor la adresa dumneavoastră înregistrată sub nr. 9531/1941/1.09.2011 prin care ne reclamați existența unui teren cu altă destinație folosit de unul din locatarii blocului în care domiciliați (s.n. șef de asociație!), prin prezenta vă aducem la cunoștință faptul că în urma verificărilor făcute la fața locului s-a constat că există un spațiu în care se află plantate diferite specii de flori (trandafiri, narcise și bujori), fapt care predomină în multe din zonele administrate din cartierele de locuințe și oferă un aspect plăcut zonei, cu acest lucru fiind de acord și majoritatea locatarilor blocului de locuințe din Coşbuc nr. 6.

Desigur, băşcălioşii de 2 lei din primărie s-au făcut că nu înţeleg că s-a cerut prezentarea actelor care atestă că omul cu grădina are autorizaţie pentru a folosi spatiul îngrădit de 40 mp în folosul propriu şi nici nu au adus dovada plăţii impozitului pentru terenul folosit în ultimii 7 ani! E nevoie de încă o sesizare, băieţaşi din primărie? Până atunci, prostimea este invitată să vadă Grădina Carpaţilor în spatele blocului de pe Coşbuc 6 şi să afle singură, dacă tovarăşii din primărie nu sunt în stare să informeze, dacă şeful de asociaţie a lui Florea, dar plătit de cetăţeni, plăteşte vreun impozit pe terenul folosit pe placul propriu şi dacă are vreo autorizaţie, sau alea nu sunt necesare oamenilor de care se folosesc băieţii deştepţi care vor şi ei o asfaltare a la Astor, o pişcotare Valpet sau Videanu, un pus de indicatoare pentru Kiss Unicum, o parcare acoperită pentru abonaţii de la Senin, ceva de mâncat pentru firme înfiinţate de Borşan sau Poruţiu, o reabilitare termică pentru Benţa şi aşa mai departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.