miercuri, 16 noiembrie 2011

Primăria Târgu-Mureş vrea chirii pentru comerţ ambulant. La târgul/luna/anotimpul mărului nu se vroiau taxe pentru ocuparea domeniului public

Primăria Târgu-Mureş vrea chirii pentru comerţ ambulant. La târgul/luna/anotimpul mărului nu se vroiau taxe pentru ocuparea domeniului public

Despre modul în care diverşi inşi - plătiţi sau doar votaţi etnic - din primăria Târgu-Mureş înţeleg să-şi facă treaba, luând luând sau nu taxe pentru ocuparea domeniului public sau, mai grav, punând pe firme ale unor apropiaţi afacerile cu închirierea domeniului public de Zilele târgumureşene am tot scris. Păcălicii din primărie vor acum taxe! Mai bine mai târziu decât niciodată sau aceasta nu e o afacere de genul celor prezentate la început, gen doi şi un sfert (luni, desigur)?

PRIMARIA MUNICIPIULUI TARGU-MURES Organizeaza in data de 23.11.2011, ora 10.00, licitatie publica deschisa pentru:

- inchirierea unor terenuri apartinand domeniului public al municipiului Targu-Mures pentru desfasurarea comertului stradal sezonier/ambulant.

Amplasamentele pentru desfasurarea comertului stradal sezonier/ambulant sunt cele stabilite de catre Primaria municipiului Targu-Mures in suprafata de 2 mp fiecare.

Data limita pentru depunerea ofertelor este 22.11.2011, ora 12.00, la sediul Primariei, Piata Victoriei nr. 3, cam. 13.

Deschiderea ofertelor va avea loc in data de 23.11.2011, ora 10.00.

In vederea participarii la licitatie, ofertantii interesati sunt invitati, incepand cu data de 09.11.2011, la sediul Primariei municipiului Targu-Mures, camera 85 pentru cumpararea caietului de sarcini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.