miercuri, 16 noiembrie 2011

Naşul şi-ar putea lua şutul în fund din partea...căcăcioaselor FIFA şi UEFA!

gsp.ro dixit:

Universitatea Craiova a cerut lămuriri la FIFA şi UEFA despre declaraţiile lui Mircea Sandu, cum că "FIFA şi UEFA sînt mai căcăcioase ca oricine din cauza probemelor pe care le au cu Sionul", iar forurile internaţionale au confirmat că s-au sesizat şi au trimis adrese către FRF. Cele două foruri internaţionale şi-au reconfirmat poziţia de neimplicare în ancheta DNA.

Vezi mai jos documentele cu adresa trimisă de Universitatea către UEFA şi răspunsul acestora

Platini i-a cerut lui Mircea Sandu să dea explicaţii la viitorul Comitet Executiv al UEFA, din 8-9 decembrie, de la Veneţia. Surse UEFA susţin că a fost deja demarată o anchetă. Şi, conform articolului 28 din statutul UEFA, dacă se va considera că se face vinovat de încălcarea regulamentelor sau de conduită necorespunzătoare, Naşu' ar putea fi suspendat sau chiar demis din Comitetul Executiv, prin votul a trei sferturi dintre membrii Comitetului Executiv UEFA, care numără 15 persoane.

Iată comunicatul Universităţii Craiova:

"În urma adresei Universităţii Craiova, din 9 noiembrie 2011, în care aduceam la cunoştinţa FIFA şi UEFA declaraţiile jignitoare şi fără precedent ale lui Mircea Sandu, membru al Comitetului Executiv al UEFA, care afirma că "FIFA şi UEFA sînt mai căcăcioase ca oricine din cauza probemelor pe care le au cu Sionul", ambele foruri fotbalistice au confirmat oficial că s-au sesizat şi au înaintat adrese către FRF! De menţionat ca FIFA a înaintat aceste declaraţii şi către UEFA, care a reacţionat imediat, a doua zi.

De asemenea, forurile fotbalistice internaţionale şi-au reconfirmat poziţia de neimplicare în ancheta DNA".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.