marți, 22 noiembrie 2011

Igaş vrea siguranţă, prin omorârea câinilor comunitari! Nu era mai simplu să îi trimită pe poliţişti la muncă, pe stradă?!Atenţie, e vorba de ministru

Igaş vrea siguranţă, prin omorârea câinilor comunitari! Nu era mai simplu să îi trimită pe poliţişti la muncă, pe stradă?!Atenţie, e vorba de ministrul care ar legaliza prostituţia!

Prostia cruntă a unor pedelişti transpare în toată splendoarea. Iată cum motivează un ministru un act de omorâre a câinilor comunitari, cică pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţeanului! Omul ăsta ştie că siguranţa cetăţeanului depinde de inşii în uniformă, pe care nu îi mai vedem, însă pe stradă fiind înlocuiţi de măscăricii numiţi poliţişti comunitari (inşi fără şcoala şi pregătirea poliţistului adevărat) şi controlaţi politic de primari şi de inşii de la SRI recalificaţi la şefii de comunitari, ca în Ardeal?

„Salut votul de astăzi al deputaţilor care, lăsând la o parte prejudecăţile şi falsele argumente, au reglementat situaţia câinilor comunitari. În calitate de ministru al Administraţiei şi Internelor am responsabilitatea de a mă implica activ în creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor şi nu pot să rămân indiferent atunci când oamenii reclamă la unităţile de poliţie sau la primării situaţii în care se simt ameninţaţi în spaţiile publice. Chiar astăzi am avut o întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiei Comunelor din România care la astfel de întrevederi ridică o serie de probleme cu care se confruntă autorităţile locale. De-a lungul timpului, nu puţini au fost aleşii locali care au solicitat legiferarea situaţiei câinilor vagabonzi care au împânzit străzile localităţilor ţării, punând în pericol sănătatea oamenilor şi chiar viaţa acestora. Aşadar, îi felicit încă o dată pe deputaţi pentru că au adoptat o lege necesară pentru o societate civilizată”.

Declaraţie de presă a ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş referitoare la adoptarea Legii privind situaţia câinilor fără stăpân

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.