joi, 24 noiembrie 2011

Şmecherii din PDL iubesc sportul. Desigur, cel susţinut din banii prostimii

Că unii primari şmecheri din PDL au descoperit că sportul le mai aduce câteva sute sau mii de voturi, prin înfiinţarea sau sponsorizarea de echipe de fotbal, futsal, baschet sau alte asemenea descoperiri ale amicilor tot din PDL sau ale unor echipe serioase, cu nume şi palmares, nu e noutate. După ce Boc se dădea de ceasul morţii să bage cât mai mulţi bani publici în U. Cluj, Florea a supralicitat la Târgu-Mureş, luând pe banii târgumureşenilor (a prostimii, aşa cum e considerată populaţia de şmecherii care conduc oraşul spre dezastru financiar) loc de divizie B de la prietenarul PDL din Sânnicolau Mare şi inventând continuarea la Târgu-Mureş a secţiei de fotbal a AS Sânnicolau Mare, pentru a se pune mâna şi pe drepturi TV la divizia I. Florea a mai inventat şi nişte asocieri cu amicii din partid şi camarila, desigur, pe banii publici, la futsal şi baschet şi probabil va inventa şi pentru o echipă PDL de curling, avându-se în vedere valoarea unor afacerişti, jurnalişti, tovarăşi cu Ştefan Gheorghiu şi alte specimene care trăiesc din bani publici şi care au potenşial enorm, dovedit cu cîtă asiduitate acoperă urmele politice şi caută duşmanii invizibili, de preferat maghiarii. Pentru a nu fi mai prejos ca foştii tovarăşi din PCR şi actualii tovarăşi din PDL, la Ploieşti un alt individ se asigură că Petrolul mânâncă cât mai mult din banii publici şi se răsfaţă şi cu stadion nou. Desigur, banii nu sunt o problemă, până astăzi, când GSP scrie cum managerul Răchită are salariu de 10.000 de euro! Plătit lunar de fraierii de ploieşteni! Ăsta da salariu de întreţinut pe bani publici! Care şmecher de la PDL reuşeşte să dea mai mult unuia de la echipele de pe banii publici? Maior, nu ai chiar nimic de genul ăsta sau eşti mai avar?

GSP.RO:

Din iarnă, managerul Valeriu Răchită speră să găsească un om cu bani mulţi care să investească la Petrolul, unul dintre brandurile fotbalului românesc.

Ploieştenii au trei titluri în palmares şi şanse mari să le fie atribuit şi cel cucerit de Juventus Bucureşti în 1930, echipă a cărei continuatoare este. De asemenea, Petrolul are şi două Cupe ale României.

Salariul antrenorului, în valoare de 10.000 de euro lunar, e plătit de primărie, din bani publici.

Una dintre condiţiile ca la Petrolul să vină cineva cu bani este ca Liviu Luca şi Florin Bercea să iasă din acţionariat, iar Primăria Ploieşti să devină acţionar minoritar. “Protocolul cu autorităţile va fi modificat în această iarnă. Primăria va rămîne acţionar minoritar al clubului, iar noi trebuie să aducem oameni cu bani lîngă echipă. Am discutat cu actualii acţionari Liviu Luca şi Florin Bercea şi am obţinut acceptul de a face un act adiţional care să cuprindă ieşirea lor din acţionariat şi, implicit, intrarea altor persoane. Sper să aducem lîngă echipă un milionar adevărat”, a mai spus Răchită în conferinţa de presă organizată astăzi.

Răchită, 10.000 euro pe lună salariu plătit de Primărie
Antrenorul Petrolului explică. “Contractul de asociere între Petrolul şi Primărie are mai multe clauze, între care şi cea conform căreia cheltuielile salariale ale jucătorilor şi ale staff-ului de la prima şi de la a doua echipă să fie suportate de la bugetul local. Ca manager general, eu am adus peste 400.000 de euro clubului din sponsorizări. Nu mi-am însuşit acei bani, pentru că există cheltuieli pe care nu le putem deconta către Primărie şi le plătim din sponsorizări. Oricum, am avut multe controale, Curtea de Conturi verifică lunar actele pe care le trimitem”, a declarat Răchită.

Conform propriei declaraţii, Răchită cîştigă 10.000 de euro pe lună la Petrolul şi susţine că a avut ofertă de 20.000 de euro de la altă echipă din Liga 1, dar a preferat să rămînă la Ploieşti.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.