sâmbătă, 24 septembrie 2016

Atenție, DNA Târgu-Mureș, bandiții lui Dorin Florea vor să construiască mansarde din banii publici, ghiciți pe ce firme cu viermi PNL și cu neam în PSD!Atenție, DNA Târgu-Mureș, bandiții lui Dorin Florea vor să construiască mansarde din banii publici, ghiciți pe ce firme cu viermi PNL și cu neam în PSD!
Hoții lui Florea au mirosit o escrocherie, plătind ceva zeci de mii de euro din bani publici, cu condiția ca porcul etnic să construiască, pe primărie și pe firmele jegurilor PNL și cu neam în PSD, mansarde, pe care să le închirieze cum vrea borfașul cu mită în primărie.

 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanţării din bugetul local a lucrărilor de reparaţii/consolidare la blocul din str. Cisnădie nr. 13, sub condiţia concesionării terasei blocului din str. Cisnădie nr. 13 – 15 către Municipiul Tîrgu Mureş, în vederea construirii de către autoritatea locală, în contrapartidă, a unor mansarde destinate închirierii.

Explozia din Targu Mures, provocata de un vecin care s-a bransat ilegal:
Vocea Transilvaniei
Explozia din blocul de pe strada Cisnadiei din Targu Mures a fost provocata de un vecin care s-a bransat ilegal la instalatia veche de gaz, dezafectata de cei de la compania E.On. In urma exploziei mai multe apartamente au fost afectate, iar apartamentul de la etajul 4 a fost distrus aproape in totalitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu