marți, 13 septembrie 2016

Dorin Florea, de la șantaj pe față la adresa pompierilor care nu dădeau hoților români din primăria Târgu-Mureș autorizație pentru hoția discoteca primăriei, la urări pentru șantajațiDorin Florea, de la șantaj pe față la adresa pompierilor care nu dădeau hoților români din primăria Târgu-Mureș autorizație pentru hoția discoteca primăriei, la urări pentru șantajați
Până când DNA Târgu-Mureș - care e sesizată și aici - va da și în acest caz etnicului ce merită pentru faptele sale și stilul mafiot care presupune mită Musgociu și furt pe trogloditul de subordonat cu fotbalul sau lepra cu baschetul.
http://www.zi-de-zi.ro/2016/01/29/primarul-suparat-pe-pompieri-ce-spune-colonelul-oltean/


Ziua de 13  septembrie ne reaminteşte, de fiecare dată, sensul profund al unor cuvinte precum patriotism, sacrificiu, care au marcat spaţiul românesc în momente decisive pentru păstrarea fiinţei naţionale.

Prin bătălia din Dealul Spirii, ostaşii pompieri au făcut dovada eroismului şi gloriei militare, oferind urmaşilor modelul dragostei de neam.

În prezent, pompierii, alături de efectivele de protecţie civilă sunt integraţi într-o structură modernă şi activă, caracterizată prin profesionalism şi disciplină.

13 Septembrie, moment de mare încărcătură emoţională, ne oferă prilejul de a-i felicita pe toţi pompierii militari şi civili, care şi-au asumat ca pe o datorie de onoare misiunea cu care sunt învestiţi, cea de apărători ai vieţii, valorilor materiale şi spirituale ale societăţii.

LA MULŢI ANI!

dr. Dorin Florea,
Primarul municipiului Tîrgu-Mureş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu