joi, 22 septembrie 2016

Atenție, DNA Târgu-Mureș la firmele de unde jegurile penale și cu mită ale lui Florea cumpără mobilier pentru școalăAtenție, DNA Târgu-Mureș la firmele de unde jegurile penale și cu mită ale lui Florea cumpără mobilier pentru școală
Cu escrocul sectant prins și cu mită și cu banditul suprem al primăriei și al PNL Mureș cu 3 trimiteri în judecată, orice afacere a primăriei demenților etnici pute a dedicație… etnică. Cu siguranță, hoții români vor cumpăra mobilier de la intermediari, probabil tot borfașii subordonați în primărie sau PNL sau alte zdrențe etnice din preajma celor doi mafioți jegoși cu mite, din PNL și primărie!
Peste 900.000 de lei au fost alocate instituţiilor de învăţământ din Tîrgu Mureş în vederea achiziţionării şi dotării sălilor de clasă cu mobilier şcolar. Una dintre aceste unităţi şcolare, care, alături de celelalte instituţii a beneficiat de aceste dotări, este şi Gimnaziul „Liviu Rebreanu” din localitate. „Am amenajat peste 200 de săli de clasă, încluzând aici laboratoare, cabinete, precum şi sala festivă de la Liceul de Artă, cu mai multe obiecte de mobilier şcolar. Am mai spus-o şi repet, educaţia rămâne o prioritate în cadrul Strategiei de dezvoltare a oraşului promovată de Primăria municipiului Tîrgu Mureş. Mărturie stau nenumăratele lucrări de reabilitare efectuate în toţi aceşti ani, elevii târgumurşeni beneficiind de laboratoare noi, performante, terenuri de sport moderne, săli de clasă reabilitate etc. Continuăm să realizăm şi pe viitor astfel de lucrări, pentru că numai investind în educaţia copiilor noştri investim în viitor”, a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu