vineri, 9 septembrie 2016

Escrocul dovedit Maior și florile răului, pardon, ale hoției PDL(PNL) pentru scursurile etnice majoritareEscrocul dovedit Maior și florile răului, pardon, ale hoției PDL(PNL) pentru scursurile etnice majoritare

Să ne …râdem cu escrocul Maior, trimis în judecată pentru hoția ASA, cu mită Coral investigată de DNA Cluj, cu escrocherie pe PFA-ul de tip bufon, făcut special pentru angajarea la banditul lui de partid.Atenție, DNA, la cumpărarea de flori din Olanda, la externalizarea serviciilor de îngrijire parcuri și spații în cartiere pe același borfaș etnic, pentru că la Târgu-Mureș florile și spațiul verde sunt pentru decontarea de către pungași pentru gașca ineptă și etnică. Atenție și la mita Coral luată de Maior, caz investigat de DNA Cluj, dar cu percheziții loco.
Cu mare bucurie reiterez, de câte ori este nevoie, faptul că Tîrgu Mureşul, cunoscut şi sub denumirea de „oraş al florilor", rămâne pentru totdeauna oraşul nostru de „suflet". Oraşul în care şi pentru care muncim, ne dăruim , ne dăm silinţa ca de fiecare dată să ne ridicăm la exigenţele cetăţeanului târgumureşean. Sunt gânduri, sentimente şi impresii născute din dorinţa de a promova mai binele zilei de mâine...Vă asigur, dragi locuitori ai municipiului că vom continua să implemetăm proiectele Primăriei municipiului Tîrgu Mureş, în toate domeniile, pentru păstrarea unui climat de siguranţă, confort şi bucurie. Bucuria de a trăi într-un frumos „oraş al florilor".

Claudiu Maior – consilier primar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu