luni, 12 septembrie 2016

Escrocul lui Florea, prins de ANI cu furt pe PFA și de DNA care îl acuză de mită Coral prin Kagan – se …egzsprimă!Escrocul lui Florea, prins de ANI cu furt pe PFA și de DNA care îl acuză de mită Coral prin Kagan – se …egzsprimă!

Escrocul cu facultate terminată la aproape 40 de ani vorbește de...școală. Fiecăruia ce îi lipsește! Norocul târgumureșenilor că escrocul a fost prins la timp și nu a ajuns primar, cum vroia borfașul lui care l-a adus pe escroc la ilegalități și dedicații porcești de partid. Totul sub nasul bețivanilor veniți din SRI și sub nasul hoților comuniști cu propagandă... catolică. La mulți ani, hoți români, succes la pușcăria binemeritată, sectanți ordinari!
Prin gura rahatului bilingv, citire:
Consilierul primarului, Claudiu Maior, a participat luni, 12 septembrie 2016 la festivităţile prilejuite de începerea noului an şcolar. Prezent la două unităţi de învăţământ din municipiul Tîrgu Mureş, Gimnaziul „Alexandru Ioan Cuza" şi Gimnaziul „Dacia", Claudiu Maior a mulţumit conducerilor celor două instituţii şcolare, transmiţând, în acelaşi timp, mult succes în noul an şcolar tinerilor elevi. „Transmit tuturor celor prezenţi, elevi, părinţi, cadre didactice multă sănătate, putere de muncă şi succes în activităţile şcolare. Vreau să mai amintesc faptul că, în timpul vacanţei de vară, Primăria Tîrgu Mureş a efectuat numeroase lucrări la instituţiile de învăţământ din oraş, lucrări ce au constat în lucrări de hidroizolații şi termoizolaţie integrale, reabilitări de grupuri sanitare, extindere şi reabilitare corpuri de clădiri etc. Pentru noi, primăria, rămâne şi pe viitor prioritară calitatea învăţământului, pentru că numai prin educaţie desăvârşim personalitatea copiilor noştri..."

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu