vineri, 23 septembrie 2016

Atenție, DNA Târgu-Mureș la afacerile borfașilor din Primăria Târgu-Mureș pe școli de meserii și reviste, probabil tot golăneli etnice pe jegurile de camarilăAtenție, DNA Târgu-Mureș la  afacerile borfașilor din Primăria Târgu-Mureș pe școli de meserii și reviste, probabil tot golăneli etnice pe jegurile de camarilă
50.000 de lei per ediție de târg de arta de a  da bani unora de la Dublin Irish Pub, de la bandiții cu mite și furt pentru Maior în primărie, interese ale hoților etnici pe camarila bovină și etnică, de ce nu ar fi o regulă cu mega-golăniile din banii publici pe scuza mituitului Coral de școli și târguri de arte și meserii?

Şcoala de Arte şi Meserii – un proiect de succes al Primăriei Tîrgu Mureş
Vineri, 23 Septembrie 2016 13:50 | Imprimare | EmailMarime text:Şcoala de Arte şi Meserii – un proiect de succes al Primăriei Tîrgu MureşClaudiu Maior: „Am adus tehnologia germană la Tîrgu Mureş"

Proiectul cadru iniţiat şi promovat de Primăria municipiului Tîrgu Mureş vizând reabilitarea atelierelor tehnice de profil cuprinde, între altele, şi achiziţionarea unor materiale necesare procesului de instruire a elevilor în mai multe profiluri. Astfel, cele de tehnician diagnosticare auto, mecanic auto, electronist auto încep, pas cu pas, să se regăsească în amplul program de implementare a proiectului „Şcolii de Arte şi Meserii". De la acestea, nici Liceul Tehnologic „Gheorghe Şincai" din Tîrgu Mureş n-a făcut rabat, achiziţionând, în acest sens, cu sprijinul Primăriei Tîrgu Mureş un autoturism, marca Golf. „Răspundem astfel cârcotelilor unor persoane care, neîncrezători în proiectul primăriei se intrebau acum câteva luni de zile, ce rost ar mai avea o şcoală de meserii în localitate. O astefel de „şcoală" îşi are rostul, şi mai mult decât  atât, îi informăm pe toţi cei interesaţi că, recent, am sprijinit Liceul Tehnologic să achiziţioneze un autoturism, care va servi elevilor acestui liceu drept material didactic, alături de standurile practice aferente. Cu alte cuvinte, am adus tehnologia germană la Tîrgu Mureş. Mulţumesc conducerii acestei instituţii de învăţământ pentru interesul manifestat în educaţia tinerei generaţii, menţionând, în final, că am reabilitat cu acest prilej şi atelierul de practică, astfel încât elevii şcolii profesionale să beneficieze de o pregătire la standarde europene. Investiţia s-a realizat cu bani de la bugetul local ala oraşului şi se ridică la cca 250.000 de lei", a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului. 

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu