marți, 20 septembrie 2016

Păcălicii de la Ryd Optik revin la Târgu-Mureș!Păcălicii de la Ryd Optik revin la Târgu-Mureș!
Cum cei de la protecția consumatorului i-au prins pe proști cu mizerii, fapt pentru care au fost și amendați la Târgu-Mureș, ghici ciupercă ce pățesc acum proștii cu firmă de afaceri imobiliare, dar care oferă consultații medicale în sistem caravana, cu bani luați în avans și cu probabil multe încălcări ale normelor legale și medicale.


S.C. RYD OPTIK ESTATE S.R.L. a luat-o peste bot cu golănia consultații optice neautorizate, la Târgu-MureșS.C. RYD  OPTIK ESTATE S.R.L. a luat-o peste bot cu golănia consultații optice neautorizate, la Târgu-Mureș
În campania banditului etnic, firmă cu obiect de activitate chirii spații se joacă de-a consultațiile gratuite. Răpunsul ANPC: reclamație întemeiată, operator sancționat pe OG 21/1992/r2. Acum e de verificat dacă banditul etnic din primărie le-a dat ăstora spațiu gratis în răposata Casă de cultură Mihai Eminescu sau asta e subiectul altei măgării.Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și afacerea lor pe Ryd Optik, firmă care nu are obiect de activitate legat de consultații optice!
Poate verifică Oficiul pentru protecția consumatorului firma fantomă Ryd Optik și așa-zisele consultații!  La Târgu-Mureș, bandiții lui Florea i-au lăsat în răposata Casă a tineretului. Ce firmă e asta și fără obiectul necesar de activitate:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu