joi, 1 septembrie 2016

Energoplusul pune pișcoturi la banditul galben, fost portocaliu



Energoplusul pune pișcoturi la banditul galben, fost portocaliu
După ce porcul etnic a furat pentru toate zdrențele lui, atenție, DNA, străzi reabilitate din bani europeni, distruse de întreținuta Insta, cu mălai pentru reparare din banii publici pentru gașca nenorocită și împuțită Energoplus și celelalte cătane cretine ale dedicației pur etnice și de camarilă hoțească.  Așa se fură românește la Târgu-Mureș!


http://www.puterea.ro/eveniment/primarul_din_targu_mures_da_contracte_portocalii-29410.html
Cum jegul penal și cu mită în familie, cum spune DNA, nu știe de afacerile pe primărie ale aiuriților subordonați din partid, sigur nu știe de noile dedicații făcute de porcul portocaliu pentru subordonat.
          Firma unui consilier judeţean PDL din Mureş, prosper om de afaceri pe plan local, derulează contracte pe bani grei cu Primăria din Târgu-Mureş, condusă de vicepreşedintele PDL Dorin Florea.

Consilierul judeţean Doru Borşan, vicepreşedinte al PDL Mureş, este asociat, potrivit Registrului Comerţului, dar şi ultimei sale declaraţii de avere, în firma Energoplus, alături de preşedintele FCM Târgu-Mureş, Ioan Nucu Man. Societatea a avut, în ultimii doi ani, cel puţin cinci contracte încheiate cu Primăria Târgu-Mureş, din care două numai pentru lucrări executate la sediul acestei instituţii. Valoarea totală a acestor contracte, potrivit Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), este de peste 5,5 milioane de lei (aproximativ 1,3 milioane de euro) fără TVA. Ultima lucrare efectuată de Energoplus, în asociere cu Senin Prodexp şi Lavitex Prod, a fost atribuită pe 5 august şi priveşte furnizarea şi montarea de echipamente de joacă, mobilier urban tip bănci şi alte echipamente destinate activităţilor sportive, precum şi lucrări de amenajare a unor parcuri şi spaţii de joacă din Târgu-Mureş. Toate licitaţiile organizate de primăria condusă de Dorin Florea nu au fost electronice şi au avut doar un singur ofertant – Energoplus, uneori în asociere cu alte firme.

Doru Borşan a fost, până în 2007, după cum el însuşi ne-a declarat, liderul filialei mureşene a PNG, condus de Gigi Becali. Acestuia i-a vândut, în 2008, Rolls-Royce-ul cumpărat de la un cetăţean german. În toamna aceluiaşi an, Borşan era deja în structurile PDL. Consilierul judeţean democrat-liberal mai este asociat, potrivit Registrului Comerţului, şi în firmele Irokar Company, Mulazzani Construzioni, Royal Energy Invest şi Andaluzia Transilvania Construcţii. Firma Irokar Company a încheiat, pe 12 octombrie 2009, cu Societatea Naţională de Gaze Romgaz un contract de spălare a maşinilor în valoare de 200.000 de lei. Energoplus a efectuat lucrări şi la Complexul de Agrement şi Sport Mureş, alături de firma Conimur, la care asociat este un inspector din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii, Cornel Lungu. Cu aceeaşi firmă, şi tot în beneficiul primăriei, Energoplus a modernizat căminul pentru vârstinici pentru 2,2 milioane de lei.

Primarul Dorin Florea, vicepreşedinte al PDL, nu a ştiut să spună nimic despre contractele derulate de firma colegului său de partid. „Nu ştiu, nu mă întrebaţi pe mine de astfel de chestiuni, întrebaţi-i pe directorii din primărie”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.