luni, 26 septembrie 2016

Noua afacere a bandiților din primăria Târgu-Mureș pe firmele leprelor abonate și pe banii dumneavoastră. Hoție în numele Aquaservului sclav!



Noua afacere a bandiților din primăria Târgu-Mureș pe firmele leprelor abonate și pe banii dumneavoastră. Hoție în numele Aquaservului sclav!
Descreieratul care zicea că apa în Târgu-Mureș e scumpă și avea alergie la inginerul maghiar Otto nu mai are probleme de gen cu șefuțul pus de interesele portocalii. Nici nu se mai excită bastardul cunoscut pentru spargerile de străzi, știind că tot un borfaș din camarilă și PDL/PNL repară din  banii publici. În ceea ce urmează  mega-hoția cu Aquaservul servitor, cu Aquaserv care va investi pe firmele borfașilor lui Florea (vezi externalizările hoțomanilor), iar dumneavoastră veți cheltui minimum 300 de lei  ca să vă modifice instalația de apartament! Afacere de zeci de mii de euro de locuințe,  zeci de milioane de euro pentru  borfașii lui Florea. În caz că DNA Târgu-Mureș a uitat, bastardul a luat și un credit de 6 milioane de euro pentru ca bulibașa să deconteze 2000 de centrale pe gunoiul Lasprom, hoție pur etnică, românească, iar dementul etnic a cheltuit 50.000 de euro din banii dumneavoastră pentru a dărâma centrala termică din centru. Până când DNA va verifica și alimentarea cu energie electrică a centralei din Coșbuc, posibil pentru alt troglodit al lui Florea, tot din banii publici, după modelul hoției pentru Bența. Atenție, nu puteți fi obligați că să semnați pentru hoția bulibașei, oricine poate să nu semneze și blocul respectiv nu va mai fi subiect de îmbogățire pentru scursurile lui Florea. Dacă o singură persoană nu semnează, hoții români trebuie să caute altă dedicație de la banditul din primărie și PNL!

 http://www.cuvantul-liber.ro/news/51315/61/center-b-Afacere-cu-2-000-de-centrale-termice-de-apartament-de-20-6-milioane-de-lei-b-center

Primăria Municipiului Tîrgu Mureș, alături de Compania Aquaserv SA și asociațiile de proprietari, au în vedere implementarea proiectului de realizare a sistemului de distribuție pe orizontală a serviciilor de alimentare cu apă potabilă, în interiorul blocurilor de locuințe din municipiul Tîrgu-Mureș.

Investițiile privind realizarea coloanei pe casa scării și a branșamentelor individuale pentru fiecare apartament, inclusiv montarea contoarelor de branșament pe sistemul de distribuție vor fi suportate de Compania Aquaserv SA. Facturarea costurilor serviciilor de apă, se va face individual, pentru fiecare apartament, în baza contorului montat pe branșamentul de pe casa scării, fără alte diferențe, proprietarii apartamentelor urmând a-și modifica instalațiile interioare, pe costuri proprii.

În vederea realizării acestui proiect, este obligatoriu acordul tuturor proprietarilor de apartamente din condominiile interesate.

Director executiv,
jrs. Dorin Belean

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.