vineri, 9 septembrie 2016

Dorin Florea, de la mită pentru profesori prin Real, în campania lui Băsescu, la mită electorală prin mâncat și băut gratis pentru 1700 de profesori la hotelul jegosului Țerbea, DNA fără reacție!Dorin Florea, de la mită pentru profesori prin Real, în campania lui Băsescu, la mită electorală prin mâncat și băut gratis pentru 1700 de profesori la hotelul jegosului Țerbea, DNA fără reacție!


Mita lui Florea în campania pentru Băsescu! Escrocii PDL au dedicat tichetele pentru Real, ilegal, profesorii fiind folosiți de borfaș pentru topit banii publici și pentru obținerea de vot pentru gunoiul etnic
Consiliul concurenței nu s-a băgat, escrocul a folosit banii publici în campania pentru Băsescu. Hoție etnică a porcului PDL Mureș! Peste 700.000 de lei pentru escroc și candidatul lui!
Florea, mită pentru 1600 de cadre didactice. După mita  cu tichete Real, din campania pentru Băsescu!
DNA, ia escrocul rămas în primărie după ce rahatul lui a plecat și verifică cum se ia mită pentru 1600 de cadre didactice! Atenție, hoțul a dat mită și în campania pentru Băsescu, celebrele tichete 150 de lei cu dedicație pentru Real! DNA, luați și descreieratul respectiv pentru noua dedicație și hoție pe restaurantul porcului decedat Țerbea!
Primarul Dorin Florea, alături de cadrele didactice cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii
Luni, 07 Martie 2016 12:51 | Imprimare | Email
Marime text:
Complexul „President” din Tîrgu Mureş a fost gazda întâlnirii dintre cadrele didactice din localitate şi reprezentanţii Primăriei municipiului. Întâlnirea, la care au participat peste 1.600 de profesori, a fost organizată cu prilejul Zilei de 8 martie, Ziua Internaţională a Femeii. „Doamnelor şi domnilor învăţători şi profesori, doresc să vă transmit că aveţi o mare responsabilitate, aceea de a-i educa şi învăţa pe copiii noştri şi de aceea vă cer exigenţă maximă pentru că aceşti copii reprezintă viitorul României. Dragi elevi, vă sfătuiesc să învăţaţi, să-i aveţi repere pe înaintaşii noştri şi nu pe cei care se perindă zilnic pe la televizor şi cred că ne reprezintă, cei care seamănă ură şi dezbinare, iar dumneavoastră stimaţi părinţi, fiţi alături de copii, educaţi-i şi îndrumaţi-i aşa cum au făcut şi părinţii dumneavoastră, cu dragoste şi responsabilitate”, le-a transmis primarul  Dorin Florea, celor prezenţi la festivitate. Pe tot parcursul manifestării primarul Florea a fost însoţit de consilierul său personal, Claudiu Maior.
Biroul de presă al primăriei Distinşi dascăli,

Stimaţi părinţi,

Dragi elevi,

Ca de fiecare dată, debutul unui nou an şcolar  îmi oferă ocazia de a vă transmite sănătate şi multă putere de muncă, tuturor celor care, cu bucurie, emoţie şi speranţă păşiţi din nou pragul şcolii, încrezători în valoarea şi forţa tinerei generaţii.

 Sunt convins că relaţia dintre primărie şi mediul educaţional târgumureşean este una bazată pe respect, dialog  şi colaborare.

În ciuda perioadei dificile pe care o traversăm, Primăria Tîrgu Mureş îşi asumă, ca pe o datorie de onoare, preocuparea pentru a asigura condiţii corespunzătoare desfăşurării procesului de învăţământ, inclusiv prin modernizarea şi reabilitarea şcolilor din municipiu. Susţinerea şi promovarea actului educaţional rămâne una dintre preocupările noastre constante.

La începutul noului an de învăţământ, mă adresez dumneavoastră, distinşi dascăli, stimaţi părinţi, dorindu-vă să vă vedeţi împlinite eforturile pe care le-aţi făcut şi să aveţi bucuria recunoştinţei din partea copiilor dumneavoastră. Cu certitudine pot afirma că frumusețea orașului nostru este dată, în aceste zile de părinții, dascălii și elevi care pornesc cu speranțe un drum nou.

Dragi elevi, am certitudinea că, ambiţia şi sârguinţa la învăţătură, alături de optimismul şi gândul tineresc, vor înscrie şi acest an şcolar în bogata tradiţie a şcolii mureşene.

          Mult succes tuturor în noul an şcolar!

dr. Dorin Florea
Primarul municipiului Tîrgu Mures

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu