duminică, 25 septembrie 2016

Bandiții lui Florea: 60.000 de euro de furat pentru zdreanța Țerbea și restaurantul lui cu dedicație de la borfașul penal



Bandiții lui Florea: 60.000 de euro de furat pentru zdreanța Țerbea și restaurantul lui cu dedicație de la borfașul penal
Cum banditul mare din primărie și PNL încă nu face pușcăria binemeritată de bulibașă, să fie un nou furt pe zdreanța Țerbea, chit că e mort. Atenție și aici, DNA Târgu-Mureș, în completare la treaba respectivă! Atenție, ISU șantajat de porcul penelist, bandiții raportează pensionari de 2-3 ori mai mult decât capacitatea declarată. Hoție românească de la bastardul ținut în viață de servicii și de alcooliștii foști în SRI.


Bandiții lui Florea nu se mai laudă cu peste 5000 de pensionari la gunoiul lui Țerbea!



Bandiții lui Florea nu se mai laudă cu  peste 5000 de pensionari la gunoiul lui Țerbea!
DNA Târgu-Mureș, urmăriți cei 10 lei, dedicația porcului pe scursura moartă Țerbea, decontările pe Siletina  jegului pedelist și retardatul care se  afișează după mita Coral, așa cum scrie DNA în dosarul de Zalău!
Joi, 31 decembrie 2015, Complexul “President” din Tîrgu Mureş, Hotelul Grand dar și clubul Centrului Cultural ”Mihai Eminescu” a găzduit “Revelionul persoanelor de vârsta a treia”. Într-o ambianţă plăcută, întâlnirea organizată de Primăria municipiului Tîrgu Mureş s-a bucurat de mare succes în rândul participanţilor. “Venim de mult timp la acest revelion şi ne bucurăm pentru că în fiecare an primăria este alături de noi. Preţul biletului este accesibil, preparatele culinare sunt extraordinare, atmosfera este, ca de fiecare dată, foarte plăcută; transmitem toate felicitările organizatorilor!” a declarat doamna Felicia J. 
La rândul său, primarul municipiului, dr. Dorin Florea, a declarat: “Reîntâlnirea cu dumneavoastră este mereu un prilej de bucurie. Nu cred că există niciun alt loc în oraş în care să fie atâta lume adunată la petrecere. Vă mulţumesc cu această ocazie că îmi dați prilejul să fim împreună și în acest sfârșit de an, să închinăm un pahar.” Prezenți la eveniment au fost și viceprimarii Claudiu Maior și Peti Andras. ”Vă invit și în 2016 să rămâneţi alături de noi, de Primăria Tîrgu Mureş, pentru că numai împreună, români şi maghiari, dăm frumuseţe, armonie şi valoare oraşului.”, a spus Claudiu Maior.
Pe parcursul câtorva ore, participanţii au dansat, au depănat amintiri alături de cei dragi, cunoştinţe şi prieteni.
Atât la venire cât şi la întoarcere, Primăria municipiului Tîrgu Mureş a pus la dispoziţia participanţilor, în cartierele oraşului, mijloace de transport în comun, care au facilitat participarea acestora la manifestarea sus amintită. Totodată, Primăria Tîrgu Mureș transmite mulțumiri serviciului SMURD, Ambulanța Mureș și Ambulanța Samaritanus, care au asigurat asistența medicală pe parcursul desfășurării evenimentului.
Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.