joi, 29 septembrie 2016

Bandiții lui Florea distrează bunicii cu bufonul declarat prin PFA



Bandiții lui Florea distrează bunicii cu bufonul declarat prin PFA
Până când DNA va prinde un porc decontând excursiile la Viena pentru pensionari și alte cadouri din bani publici pe firma pe care porcul sectant nu o deține oficial. Lipsă bun simț din partea bătrânilor care primesc mite electorale și în revelioane ale bandiților lui Florea la jegul lui Țerbea, pentru a se mai fura banii publici declarând participanți fictivi la capacitatea restaurantelor sub ceea ce declară. DNA Târgu-Mureș, pont gratis, verificați și banii furați, cei 10 lei intrarea, decontările și chitanțele în perioada maghiarului …bun care conduce pensionarii mureșeni. Ca să nu creadă cretinoidului cu mita Coral că sunteți șantajabili cu spațiul DNA al…primăriei! 
P.S. Același mesaj agramat al tontălăului bilingv, consilier de penal împuțit, regresie a naturii în primăria hoților PNL.
La mulți ani cu sănătate bunicilor!

O zi perfectă!

Cum arată o zi perfectă? Ce ni se întâmplă într-o zi perfectă? Cum se desfășoară o zi perfectă? Putem să ne imaginăm fiecare. Toți avem voie sa ne gândim la EA.
În viziunea bunicilor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din cadrul Primăriei Tîrgu Mures o zi perfectă este astfel: dl. Popa - "o zi perfectă este o zi în care te simți generos și oferi o floare, o acadea, o îmbrățișare", Doamna Nagy - "o zi perfectă este o zi în care iți place de tine, indiferent de cum arăti sau de statut", dl. Tarcea - "o zi perfectă este o zi în care te simți plin de energie și ești optimist".
1 octombrie este declarată ziua internațională a persoanelor vârstnice prilej cu care conducerea Căminului pentru Persoane Vârstnice din Tîrgu Mures a lansat cea de-a doua ediție a campaniei "Nu uita să-ți suni B-unicii". Am participat cu mare drag la această manifestare și mă bucur că am avut ocazia să transmit gândurile mele bune tuturor bunicilor, părinților care au dat frumusețe acestui oraș și care au fost alături de noi în momentele importante din viața noastră. Dragi B-unici, dragi părinți, vă doresc din suflet sănătate! Vă asigur că Primăria Municipiului Tîrgu Mures va fi mereu alături de voi!

     Cu respect,
     Claudiu Maior - consilier personal al primarului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.