marți, 27 decembrie 2016

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au avut chef din nou să bea în mijlocul străzii George Coșbuc



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au avut chef din nou să bea în mijlocul străzii George Coșbuc
Cum bețivanii notorii  din Primăria Târgu-Mureș, plimbați sau nu în excursii ale primăriei în Republica Moldova, după sticlele de vin visate (sic), și slugile lor inepte și aferente au chef de băut, nu există vreo jenă în băutul în mijlocul străzii, pe motiv de primit colindători din primărie. Cu mașinile de poliție locală controlate de sereistul Bretfelean la post, dar, totuși, nu în halul de acum 2 ani, cu mașinile poliției pupincuriste blocând sensul unic și cu tembelii cu 12 clase și în uniformă urlând șoferilor să ocolească pe alt drum! La sesizare, poliția-poliție a răspuns cu seninătate, ignorând demența sclavilor sereistului Bretfelean: cetățenii au blocat strada! Simplu. Câtă vreme poliția era șantajată cu cei 700 de litri de combustibil lunar, primiți prin CL era simplu, iar când combustibilul nu s-a mai primit dementul numărul 1 din executiv a fost în sfârșit amendat și i s-a luat carnetul, semn că mita nu funcționează la nesfârșit și nici omerta celor doi jegoși liberali cu dosare penale și mite Musgociu și Coral !
P.S. DNA Târgu-Mureș se face că nu știe afacerea colindători, cu sute de mii de euro cheltuiți de cei doi borfași PNL pe firmele etnicilor  din gașcă!Hoți români, pomeni...românești!
P.S. 2: DNA se face că nu știe cum sunt șantajați în general inepții numiți șefi de asociație. Șantaj pentru revelioanele șefilor de asociație, pentru scoaterea prostului de la consumul general, pentru ocuparea domeniului public cu cotețe, grădini și parcări fără autorizație și plata impozitelor, pentru abonamentele la gunoiul FCM/ASA. Mafioții îi au pe proștii  români și maghiari la degetul mic! Omerta mai tare ca bunul simț, iar proștii acceptă să semneze orice pentru retardatul cu fotbalul și pe nebunul suprem al PNL!

     Marţi, 27 decembrie 2016, consilierul primarului, Claudiu Maior însoţit de reprezentanţi ai departamentelor din cadrul Primăriei Municipiului Tîrgu Mureş şi câţiva consilieri locali au colindat la mai multe asociaţii de proprietari din oraş. Colindătorii au început urările în cartierul Unirii, pe strada Iosif Hodoş, apoi au continuat cu strada George Coşbuc, parcul Diamant, Cartierul Dâmbu Pietros şi au sfârşit obiceiul colindatului în parcul Record, din cartierul Mureşeni. Nu a fost ocolit nici bradul din Piața Trandafirilor, unde zeci de târgumureșeni au colindat alături de reprezentanții Primăriei. „Aşa cum facem de mulţi ani încoace şi la aceste sărbători am pornit la colindat. Ne bucurăm că putem continua tradiţia împreună cu Poliţia Locală şi marea familie din Primărie. Le-am urat târgumureşenilor sărbători fericite şi La mulţi ani. Copiii întâlniți prin cartiere au primit de la pachețele cu fructe și dulciuri pregătite special pentru ei. Ne-au emoţionat cetăţenii care au ieşit în întâmpinarea noastră şi ne-au răsplătit la rândul lor, cu bucate alese și colinde" a declarat consilierul primarului, Claudiu Maior.
Serviciul Relaţii publice interne şi internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.