luni, 5 decembrie 2016

Descreieratul care a asmuțit câinele de luptă și a ucis o pisică – identificat. Nebunul a intrat și în magazin cu câinele ucigaș! Trimiteți gunoiul uman după gratii!



Descreieratul care a asmuțit câinele de luptă și a ucis o  pisică – identificat. Nebunul a intrat și în magazin  cu câinele ucigaș! Trimiteți gunoiul uman după gratii!
Sa nu lasam criminalul nepedepsit!
Trimiteti sesizarea de mai jos, completata cu datele voastre, la linkul pentru petitii on-line al Inspectoratului de Politie Galati!
Cu cat vom trimite mai multi, cu atat sunt mai mari sansele ca vinovatul sa fie pedepsit!

http://gl.politiaromana.ro/ro/petitii-online

Subsemnatul/Subsemnata...., domiciliat/ă în...., identificat cu CI seria... nr...., CNP...., vă aduc la cunoștință următoarele:
În data de 02.12.2016, a fost publicat pe situl de socializare Facebook un film din care reies fapte de o cruzime abominabilă și care reprezintă o gravă încălcare a Legii 205/2004 privind protecția animalelor și a OUG 55/2002 privind regimul de detinere al cainilor periculosi sau agresivi.
Așa cum reiese din imagini, poesorul câinelui de rasă considerată agresivă în plimba fără botnită într-un loc public – Penny Market Mazepa - Galați. Aceasta reprezintă încălcarea Art 6. Pct. 4 al OUG 55/2002: (4) Accesul cainilor prevazuti la art. 1 lit. b), precum si al exemplarelor cu potential agresiv in localurile publice, in mijloacele de transport in comun, in locurile publice, precum si in partile comune ale imobilelor este permis numai daca acestia poarta botnita si sunt tinuti in lesa de catre o persoana care indeplineste conditiile prevazute la art. 3 alin. (1).
Posesorul câinelui a încălcat și Legea pentru protecția animalelor, Art. 6., lit. 2, pct. d din Legea 205/2004: d) folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea;
Potrivit Art. 25, pct. 1, lit. a, d ale aceleiași legi,
(1) Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda:
a) uciderea animalelor, cu intentie, fara drept;
d) folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea;
Martorii la fața locului, care au obținut mijlocul de probă pe care vi-l punem la dispozoție – filmarea cu camerele de supraveghere – au identificat infractorul ca fiind numitul Chiosa Marius, domiciliat în Galați, str. Ciprian Porumbescu, bloc 2M6, apart. 41, Cartier Mazepa 2.
Vă rog să luați toate măsurile legale care se impun.
Cu stimă,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.