sâmbătă, 31 decembrie 2016

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș nu au mai putut fura pe motiv revelion la gunoiul Țerbea. Atenție, DNA, la hoțiile pe cadavrul lui Țerbea!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș nu au mai putut fura pe motiv revelion la gunoiul Țerbea. Atenție, DNA, la hoțiile pe cadavrul lui Țerbea!
DNA Târgu-Mureș nu înțelege multe:
1.     Revelionul pensionarilor, ca și mita din martie pentru 1700 de profesori, se face fără vreo licitație, practic nebunul cumpără servicii direct de la mortul Țerbea.
2.     Hoții din Primăria Târgu-Mureș cer și 10 lei pensionarilor, pentru care zic pensionarii că nu au chitanțe. Evaziune și furt calificat?
3.     Hoții din primărie pun la dispoziție miilor  de pensionari transport gratuit Și cum retardatul  are transporturile terestre ocazionale ale primărie decontul se face, desigur, pe firma retardatului sectant.
4.     Hoții din primărie zic de 5000-6000 de pensionari, dar capacitatea reală e sub 3000, conform prezentării oficiale. Hoție a bandiților lui Florea sau la fel de grav înghesuirea ilegală a pensionarilor. ISU Horea e șantajat de descreierat, nebunul anunțând singur șantajul și că nu dă bani pompierilor dacă nu primește autorizații moca. Pentru DNA, verificați momentul în care nebunul a șantajat și ziua emiterii autorizației și comunicatul prin care retardatul sectant pe PFA ingineresc   se laudă cum i-a făcut pe pompieri.
Partea bună: dementul nu mai poate minți că a hrănit 6000 de pensionari, dar va fura cu scursurile lui etnice altădată, eventual tot cu mită pentru profesori sau șefi de asociație, pentru că la Târgu-Mureș scursurile românești fură exclusiv etnic, pe scursurile românești, iar serviciile și foștii sereiști bețivani sau cei sub acoperire în presă veghează ca furtul românesc să fie efectuat.
Radio tgm:
Motivul este dat de un ordin de executare silită asupra restaurantului și hotelului, care a fost pus în aplicare începând de ieri. Astfel, tradiționala petrecere a vârstnicilor a fost mutată în altă parte, a precizat, pentru RTM, purtătorul de cuvânt al Primăriei Tîrgu-Mureș, Aurel Trif:

    Primăria municipiului Tîrgu-Mureș informează toți posesorii de bilete pentru Revelionul pensionarilor, care este organizat sâmbătă 31 decembrie, între orele 15.00 și 21.00. Deci posesorii de bilete care au procurate bilete la Restaurantul President, îi informăm că această manifestare se va muta la restaurantul Darina, din Complexul Dacia, cartierul Tudor. Este vorba de circa 500 de persoane.”

Oaspeții și angajații hotelului, dar și cei care urmau să petreacă Revelionul în această locație s-au declarat dezamăgiți de măsura luată:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.