duminică, 18 decembrie 2016

Mândri că sunt români, pesediștii cu lucrat cu… evreii



Mândri că sunt români, pesediștii cu lucrat cu… evreii
PSD - partidul demenților mândri că sunt români când România a bătut la fotbal Ungaria – a avut o campanie electorală cu tembelismele etnice obișnuite: naționalismul șchiop, retorica cu străinii afara din țară și Soroș fură românilor dreptul lor de a-și fura cu patimă țara, în timp ce borfașii români PSD erau condamnați, se operau afară din țară sau visau ruperile de Românie în pauza de beție destinată scrisului pe Facebook.  Partidul hoților români care marșează pe voturile  întreținuților români a avut, surpriză-nesurpriză, consilieri și campanie evreiască!
Puterea.ro:

Cei doi strategi israelieni sunt Moshe Klughaft şi Sefi Shaked, specializaţi în utilizarea new media. Klughaft apare într-una dintre fotografiile prezentate de Jerusalem Post alături de primărița generală a Capitalei, Gabriela Firea.

Klughaft se află în spatele unui protest al rezerviştilor după al Doilea Război din Liban (2006), care a adus dreapta la putere, şi a unei campanii de promovare a studierii matematicii, la care a participat defunctul preşedinte Shimon Peres.

Shaked a lucrat în campaniile premierului israelian Benjamin Netanyahu şi preşedintelui Shas (sefarzi ultraordocşi) Arye Deri.

În campanie, isrelienii au întinerit imaginea PSD și au făcut-o mai patriotică.

Klughaft şi Shaked au utilizat mesaje folosite de obicei de partide de dreapta pentru a-şi îmbunătăţi imaginea în rândul alegătorilor de centru-stânga. Sloganul „Îndrăzneşte să crezi în România” și felul în care a fost promovat (prin înregistrări video cu tineri), a fost una dintre găselnițele lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.