luni, 5 decembrie 2016

Hagi fură, ca un…român



Hagi fură, ca un…român
Vă mai amintiți cum, acum câteva zile, Hagi spumega după modelul  co-etnicului Becali, cum a fost înjurat de un străin, la el acasă și cum străinii ăștia își permit diverse, dar nu au…valoare? Insul copia gargara ieftină a lui Becali, minoritar cu mai multe drepturi decât alții ca să arate  cu degetul străinii angajați exact de cetățenii… români, și nu aduși  din Fanar în echipe. La câteva zile explodează oficial bomba: Hagi a ascuns de statul român  bani și a păgubit statul cu 160.000 de euro! Generație de aur doar pe teren, nu? Ca  și în cazul cumnatului pușcăriaș Popescu!



Gsp zicere: La finalul acelui an fiscal, 2014, FC Viitorul S.A. a raportat un profit de 6.900.245 de lei, adică 1,55 milioane de euro. Acesta ar fi fost aproape dublu în cazul în care suma de transfer de la Apollon ar fi rămas integral în conturile clubului lui Hagi.

Conform legii, impozitul pe profit în România este de 16%.

160.000 de euro, la un profit de un milion de euro.

Gsp zicere:
"Au venit străinii în România care mă înjură. Străinii vin aici să mă înjure! Măcar dacă ar veni străini de valoare. La mine acasă să fiu înjurat?! În tur a fost Madson, acum a venit ăsta! Nu contează de unde a pornit. Sunt niște străini care vin la noi și asta nu e bine. Să ne arate că sunt mai buni ca ai noștri.

Sunt străini care au câte 10 kg în plus și numai fotbal nu joacă! Ce nu pot să suport e când văd jucătorii străini care n-au respect de fotbalul românesc. Mă uitam între ei și a sărit la bătaie. Auzi ce mare era el! Să vină un jucător ca ăsta la mine să mă înjure, să mă bată! Asta mi se pare incredibil, să aducem jucători străini că sunt mai buni ca ai noștri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.