duminică, 18 decembrie 2016

Bandiții LPF și FRF se fac că nu văd condițiile de pe terenul hoției etnice a sectantului PDL Mureș



Bandiții LPF și FRF se fac că nu văd condițiile de pe terenul hoției etnice a sectantului  PDL Mureș
Cum retardatul sectant și mă-sa  încă nu au ajuns la binemeritata pușcărie și retardatul nu e trimis oficial de la Cluj în judecată pentru mită, ce surpriză: și terenul e de rahat și pericol pentru siguranța jucătorilor! Și ca bomboana pe colivă să fie perfectă, arbitru e fiul mituitului la Târgu-Mureș, jegul pușcăriaș Avram, care și-a luat mita de la jegul Țerbea, în elicopter. Nu cel în care care să crape jegul lui Florea și al retardatului sectant cu ASA/FCM.
Gsp zicere:
"Toate întrebările referitoare la tot ceea ce s-a întâmplat la meciul dintre ASA Tg. Mureș și Pandurii au un singur răspuns. Singura persoană care poate decide dacă un meci de fotbal poate începe sau nu este arbitrul! El este singura persoana suverană care decide tot ce se întâmplă în timpul unui meci de fotbal. Dacă terenul era înghețat e ca și cum era inundat!

Vom analiza imaginile de la meci, vom ține cont de raportul observatorului LPF și probabil va exista o Comisie de Disciplină unde vor fi chemate toate părțile pentru a da declarații", a declarat un oficial al Ligii pentru Gazetă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.