vineri, 23 decembrie 2016

Bandiții penalului și mituitului Dorin Florea pierd proces cu un consilier POL. Hoții români și-au găsit nașul!



Bandiții penalului și mituitului Dorin Florea pierd proces cu un consilier POL. Hoții români și-au găsit nașul!
Poate așa fraierii de angajați refuză șantajul și duc gunoiul pe legea avertizorului public spre binemeritata pușcărie pentru fapte banale ca politizarea instituției pe hoții români PDL/PNL, angajarea rudelor cretine în primărie, angajarea rudelor celor de la PNA/DNA care anchetează hoții români, folosirea instituției în folosul borfașului din executiv și nu vorbim doar de transport ziare cu rahatul sereist acoperit, în campania nebunului, angajarea scursurilor SRI și a jegurilor din Jandarmerie, Poliție, Armată, corupția, angajarea retardaților cu PFA și a jegurilor care consiliază retardatul pe PFA, folosirea pungașilor pentru hoțiile PNL(liceu maghiar, consilieri  condamnați de tribunale militare), publicitatea  primăriei pe jegul inept abonat la  borfașul din executiv și așa mai departe.
Mark...marchează la jegul etnic:

BREAKING NEWS!
Tribunalul Mureș mi-a făcut azi un frumos cadou de Crăciun. Și anume, că prin sentința pronunțată azi de către instanța judecătorească, AM CÂȘTIGAT procesul cu partea pârâtă MUNICIPIUL TÎRGU MUREȘ, reprezentată legal prin primar DORIN FLOREA.
Primul capăt de cerere a rămas fără obiect, pentru că "s-au grăbit" să îmi răspundă doar după ce i-am chemat în judecată, în condițiile în care ei au avut la îndemână informațiile necesare exercitării prerogativelor mandatului mei de consilier local ei, însă ei mai degrabă ai decis să își bată joc de mine, trimițându-mă la vânătoare de cai verzi 5 săptămâni la rând, refuzând cu rea credință să dea curs cererii mele și să îmi răspundă în termenul legal de 10 zile. Am câștigat și pe celelalte două capete de cerere, în sensul soluționării reclamației administrative conform normelor și procedurilor impuse de lege și în sensul atragerii răspunderii disciplinare al funcționarului care se face vinovat pentru situația creată, respectiv pentru acordarea unor daune morale în cuantum de 500 de lei. Suma obținută o voi dona unui ONG pentru promovarea unei campanii în ceea ce privește dreptul oricărui cetățean de a a solicita informații de interes public de la autoritățile și instituțiile publice.
Hotărârea este supusă recursului.
<< 23.12.2016
Ora estimata: 09:00
Complet: CFca8
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în aparte cererea formulată de reclamantul H.M.C formulată în contradictoriu cu intimatul M.T.M. Respinge ca fiind rămasă fără obiect cererea reclamantului de obligare a pârâtei la furnizarea informaţiilor de interes public solicitate prin adresa înregistrată la pârâtă sub nr. 46920 din 06.09.2016 şi prin reclamaţia administrativă înregistrată la pârâtă sub nr. 49067 din 19.09.2016. Obligă pârâta în soluţionarea reclamaţiei administrative menţionate să îi transmită reclamantului şi menţiunile referitoare la sancţiunile disciplinare luate împotriva funcţionarului desemnat pentru aplicarea prevederilor prezentei legi. Obligă pârâta la plata în favoarea reclamantului a sumei de 500 lei cu titlul de daune morale. Pusă la dispoziţia părţilor în 23.12.2016.
Document: Hotarâre 843/2016 23.12.2016 >>
http://portal.just.ro/102/SitePages/Dosar.aspx…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.