marți, 13 decembrie 2016

Hoții din Primăria Târgu-Mureș continuă devalizarea banului public pe Târgul de arte și meserii cu dedicație pentru pungașii români și maghiari ai jegului penal și mituit din primărie. Atenție, DNA, la ratații din camarila gangsterului, cu baruri, publicități fără contracte sau consiliere de retardat cu PFA!Hoții din Primăria Târgu-Mureș continuă devalizarea banului public pe Târgul de arte și meserii cu dedicație pentru pungașii români și maghiari ai jegului penal și mituit din primărie. Atenție, DNA, la ratații din camarila gangsterului, cu baruri, publicități fără contracte sau consiliere de retardat cu PFA!
Pentru că e enorm de furat pentru scursurile lui Florea, hoții români obișnuiți plus trogloditul bilingv sau de consiliere cretin cu mită Coral.


DNA Târgu-Mureș, atenție la hoțiile Târg de arte și meserii și decontările banditului etnic PNL pentru reviste cu același scop din primăria mega-hoțiilor târgumureșene și cu mituiții PNL încă la locul furturilor
DNA Târgu-Mureș, atenție la hoțiile Târg de arte și meserii și decontările banditului etnic PNL pentru reviste cu același scop din primăria mega-hoțiilor târgumureșene și cu mituiții PNL încă la locul furturilor
Cum bandiții lui Florea au făcut praf 100.000 de lei pe două ediții Târg de arte și meserii și dedicații etnice, atenție, DNA, bandiții fac a treia ediție fără firmele private abonate, ci cu alți parteneri. Să ghicim, o nouă dedicație a banditului etnic pe gașca românească susținută de porc?Atenție, DNA, la Târg de arte și meserii. Tot 50.000 de lei de spart de pungașii din Primăria Târgu-Mureș?!Atenție, DNA, la Târg de arte și meserii. Tot 50.000 de lei de spart de pungașii din Primăria Târgu-Mureș?!
Bandiții lui Florea dovedesc apetență pentru scurs banii publici pe tot felul de găinari români din camarilă. Acest lucru se poate numi și Târgul de arte și meserii. 50.000 de lei folosiți anul trecut, înscrieri pe o gagică de la Dublin Irish Pub, Someșan cu afacerile cu primăria prin băiatu-su se conformează și cară elevii pentru ca porcul etnic să poată cheltui banii pe camarilă cretină și românească!
Anul acesta, pungașii fac iar târg, probabil tot pe madam aia de la Dublin Irish Pub. Atenție, hoții lui Florea au scos din banii publici și revista, pe care, probabil, o decontează tot pungașul jegos cu publicitatea, lepra cu cartel și notar, ca orice escroc român, după modelul monitorul primăriei, scos la biroul de presă și decontat pe zdreanța etnică cu firmă privată!


Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit 50.000 de lei din banii publici pe Târgul de arte și meserii!Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit 50.000 de lei din banii publici pe Târgul de arte și meserii!
Ce nu vă spun bandiții din Primăria Târgu-Mureș sunt costurile: Târgul de arte și meserii, inventat  în parteneriat cu Someșan cel cu afaceri în familie cu primăria, pe fiu-su, cu probleme cu actuala nevastă, urmărită inițial pentru complicitate pentru votul vrut de banditul mare PDL pentru retardatul de subordonat cu fotbalul! DNA, verifici și cupele liceelor cu dedicație pe întreținutul Joma și pentru retardatul cu fotbalul?! 50.000 de lei, adică cam tot cât a dat porcul pedelist sindicaliștilor și poliției lipitoare de autocolante în campania hoțului PDL, pe motiv de sport cu sereiști ratați. Căutați intermediarii dintre bandiții PDL Mureș și hoții etnici din camarila banditului din primărie!
Primaria Municipiului Tg. Mures organizeaza "Targ de Arte si Meserii" in perioada 7-9 aprilie 2015.
Partener: Inspectoratul Scolar Judetean Mures


Târgul de Arte şi Meserii va continua şi în 2017!
Marţi, 13 Decembrie 2016 08:52 | Imprimare | EmailMarime text:

Târgul de Arte şi Meserii, organizat de Primăria Tîrgu Mureş în parteneriat cu Universitatea Cultural Ştiinţifică şi Liceul Vocaţional Pedagogic „Mihai Eminescu", la iniţiativa primarului Dorin Florea, a dovedit că este necesar pentru elevii care vor să îşi aleagă o meserie. Ultima ediţie a pus în acelaşi loc, în Cetatea Medievală, 12 unităţi de învăţământ, care au expus oferta educaţională. Cei interesaţi de domeniul mecanicii auto sau de cel al transporturilor au găsit informaţii la standul Liceului Tehnologic „Gheorghe Şincai", care a venit la târg cu machete de ultimă oră. Elevii care frecventează profilul Mecanic, Electrician electronist auto sau Tehnician transporturi sunt şcolarizaţi în vederea obţinerii permisului de conducere auto categoria B. Indiferent de profil, elevii pot opta pentru cursurile şcolii de şoferi din cadrul liceului. Învăţământul liceal mai pune la dispoziţia doritorilor şi profilul Tehnician Proiectare CAD intensiv engleză sau Tehnician organizator banqueting. Învăţământul postliceal are trei ramuri: Transporturi, Turism şi alimentaţie si Petrol–Gaze. O altă unitate de învăţământ care a venit cu „bunătăţi" a fost Colegiul Agricol Traian Săvulescu. Cu ajutorul unei brutării din oraş, elevii au demonstrat pe loc cum se fac produsele de patiserie. Calificarea de bază pe care o obţin cei care aleg Colegiul Agricol „Traian Săvulescu" este Brutar-patiser-preparator produse făinoase şi Preparator produse carne, peşte şi lapte. În plus, Colegiul Agricol oferă profil de tehnician în activităţi economice, în administraţie, în protecţia mediului, veterinar, agroturism, hidrometeorolog. Şcoala postliceală are specializare în meseria de tehnician cadastru funciar-topograf  şi controlul calităţii produselor alimentare. Colegiul dispune de două internate şcolare, pentru fete şi băieţi, cu un număr de 200 de locuri, fermă didactică, precum şi un parc de maşini agricole şi tractoare.

Serviciul de relaţii publice interne şi internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu