vineri, 9 decembrie 2016

Bandiții retardatului lui Florea se laudă cu table inteligente la școlile unde gunoiul cu mită Coral a cerut semnăturile părinților pentru termopane și zugrăviri săli de sport pe firmele hoțului PNLBandiții retardatului lui Florea se laudă cu table inteligente la școlile unde gunoiul cu mită Coral a cerut semnăturile părinților pentru termopane și zugrăviri săli de sport pe firmele hoțului PNL
Hoții români fură cu 10 mâini, dovadă că și dobitocul de la inspectorat a fost prins cu un liceu fictiv pentru furat 400.000 de euro pe firmele gunoaielor cu neamuri în PSD și pe jegoșii lui Florea veniți din PNȚCD/PDL. Iar tabla inteligentă față de retardat e cu o… clasă peste!

Consilierul primarului Claudiu Maior a fost prezent luni, 05 decembrie 2016 la Școala Generală nr. 5 ,,Mihai Viteazu" din Tîrgu Mureș, unde, Municipalitatea a reușit să achiziționeze două table inteligente IQ Board. Cu ajutorul acestor table, lecţiile elevilor vor deveni mult mai atractive, majoritatea acestora fiind asimilate într-un mod distractiv. Cu numai un click, micuţii elevi au parte de numeroase jocuri amuzante, filme sau fotografii.

,,Rolul tablelor interactive este foarte important deoarece ajută la dezvoltarea copilului. Anul acesta am reușit să achiziționăm în total 13 table inteligente, iar anul viitor vom continua achiziția de astfel de table interactive deoarece învățământul reprezintă o prioritate pentru municipalitate."

Serviciul Relații Publice Interne și Internaționalee

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu