sâmbătă, 31 decembrie 2016

Gunoiul (lui) Țerbea produce noi pagube



Gunoiul (lui) Țerbea produce noi pagube
Potlogăriile lui Sorin Țerbea și prostiile iubițelei  fac victime. În caz că ați uitat, jegul a dat mită pentru ASA, în elicopterul vândut apoi și a avut bunăvoința să crape în elicopterul lui Butuza, ins băgat fictiv la caiet de sarcini în hoția Salubriserv de pungașa  din primărie cu mită și Coral.
Țerbea a și dezafiliat Craiova pentru retardatul sectant și pe PFA ingineresc al dementului din primărie și probabil că jegosul de Țerbea mai are și alte țepe în afară de cele cunoscute anterior scoaterii din pușcărie prin președintelui Constantinescu, la cererea nebunului și penalului numărul 1 din primăria Târgu-Mureș. La mulți ani, bandiți, cu executare, sau măcar mai puțini, dar în elicopter!

Aproximativ 300 de oameni din toate colturile tarii, care aveau rezervari la un complex turistic de lux din oras, au aflat vineri seara, la receptie, ca hotelul si centrul spa au fost puse sub sechestru. Nu au putut fi cazati, iar toate planurile lor s-au naruit.

Oamenii s-au revoltat atunci cand au aflat ca nu pot fi cazati. Multi au condus si cateva sute de kilometri sa ajunga la hotelul de lux din Targu Mures. Pregatiti pentru spa, relaxare si petrecere, cei care au platit pentru pachetele de Revelion s-au trezit insa in mijlocul unui scandal.

"Nu am platit doar pentru Revelion, am platit pentru tot pachetul de servicii."

"300 de oameni asteapta la cazare. Am achizitionat un pachet in speranta ca petrecem in compania celor dragi, dar ne aflam in situatia in care doar isi bat joc de noi."

"Stau cu copilul de patru ore, 43 de milioane, cel putin am platit prin agentie. Politia nu ne-a lasat sa intram, am venit aici si toata lumea se cearta."

Oamenii au facut rezervarile cu mult timp in urma si, spun ei, nimeni nu i-a avertizat ca hotelul ar putea fi pus sub sechestru. Reprezentantii complexului au explicat ca ar exista un ordin judecatoresc ce anuleaza executarea silita.

Reprezentant hotel: "Fara sa fim somati fara sa se tina cont ca avem evenimente in derulare au venit au pus in aplicare un titlu pe care au apreciat ei dupa bunul lor plac, au dat oamenii afara care erau cazati, au pus sechestru pe tot."

Hotelul de lux si complexul spa au fost in proprietatea unui om de afaceri, care - in urma cu 3 ani - a murit intr-un accident aviatic. Barbatul a fost arestat preventiv in dosarul "Mita pentru arbitri".

"Suntem 13 familii, am plecat la 5 jumate, din pacate am venit sa ne distram. Suntem obositi tristi si am si vrut sa intram la spa si la piscina nu sa ne intoarcem la Bucuresti."

In timp ce unii au incercat sa gaseasca, macar pentru o noapte, cazare in Targu Mures, altii au facut cale-ntoarsa spre casa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.