sâmbătă, 10 decembrie 2016

Escrocii și hoții PNL – mereu jeguri și jegoși



Escrocii și hoții PNL – mereu jeguri și jegoși
Că e escroc de Baia Mare sau e escroc de Târgu-Mureș, jegosul PNL e mereu la fel! Garant ca... hoț! Noroc că ANI și DNA nu dorm și jegurile sunt prinse!
 
Iar bastardul mare PNL Mureș s-a folosit nu doar de retardatul ASA și furt în familie, ci și de escrocul condamnat de tribunalul militar și cu interdicție de a alege sau a fi ales, sub sancțiunea activării pușcăriei! Nu și în cuibul hoției românești, Târgu-Mureș, nu la bandiții lui Florea cu scursurile infiltrate în poliție locală, SRI, jandarmerie sau armată, pentru că orice jeg românesc trebuie acoperit de jeguri românești!
 

Liderul PNL Maramures, Mircea Dolha, candidat la Camera Deputatilor, a publicat vineri pe Facebook un clip in care apare alaturi de Catalin Chereches, primarul din Baia Mare care este in arest la domiciliu. In clip, Chereches ii indeamna pe alegatori sa voteze cu PNL, partid pentru care candideaza si mama sa, Viorica Chereches.
La Târgu-Mureș, escrocul lui Maior, prins cu PFA ilegal și făcut special pentru bastardul lui șef de partid, ins și cu mită Coral într-un dosar clujean și cu escrocherii cu terenul închiriat de mumă-sa, pentru furt fotbal. Hoții români fură cum le e obiceiul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.