miercuri, 21 decembrie 2016

Bandiții penalului etnic Florea vor avea liber la săltat mașini cu poliția sereistului Bretetfelean și în folosul etnicului aferent penalului jegos de la conducerea primărieiBandiții penalului etnic Florea vor avea liber la săltat mașini cu poliția sereistului Bretetfelean și în folosul etnicului aferent penalului jegos de la conducerea primăriei
Pentru că scursurile servesc etnic, românii trebuie să aibă mereu abonați la banditul din primărie cu alergie la maghiari. Și când gunoiul sereist vroia să ridice și noaptea mașini pentru  a se livra cât mai mulți bani pentru jegul etnic cu firmă, cum regulile de circulație nu sunt respectate când amatorul de plimbări bahice în Moldova are chef să bea și să colinde cu retardatul lui Florea pe PFA și executiv, păzea! Statutul SRI e mai puțin permisiv pentru faptele de… scursură și…veselie!
Radio tgmures:
Guvernul a emis, săptămâna trecută, o hotărâre care stabileşte că autovehiculele vor putea fi ridicate din nou, dacă nu staţionează regulamentar, dar propune şi un set de reguli menite să descurajeze abuzurile.
Astfel, nu se vor putea ridica masinile care au pasageri în interior sau dacă proprietarul se prezintă imediat și achită contravaloarea operaţiunii de ridicare a maşinii.
Mașinile parcate ilegal vor putea să fie ridicate pentru 24 de ore, fie de către administratorul drumului public, fie de către autoritățile locale.
Măsura este privită cu ochi buni de primării, pentru că elimină multe din problemele cauzate de parcarea neregulamentară şi, în plus, aduce venituri la bugetul local.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu