vineri, 16 decembrie 2016

Parlamentarii de Mureș, între uneltele imbecile ale lui Florea și cu promovare de familie până la traseism jegosParlamentarii de Mureș, între uneltele imbecile ale lui Florea și cu promovare de familie până la traseism jegos
Avem parlamentari, o grămadă jeguri inepte sau traseiști. Între ei și mureșeni, profitori ei și familia ineptă adusă în primăria Târgu-Mureș prin pupincurismul adresat jegului penal Florea,  fie traseiști împuțiți via N partide, gen PNȚCD, PDL, PNL, adică etnici cu implicare și în hoții gen teren ilegal pentru retardatul Siletinei, pentru spălat bani în familia escrocului, în general uneltele schizoide ale lui Florea, imbecili  care nu știu decât să parcheze pe zebră atunci când vin să bea cu dementul din executiv și cu retardatul lui cu ASA și PFA, cerșetori de voturi și imunitate din camarila mituitului prin Musgociu și cu interese pentru borfaș gen teren batal, golănia pe Azomureș. Nume noi, dar și atârnători români inutili  în parlament, prima  generație în pantofi, dar cu pretenții de inși spălați.
La alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, PSD a obtinut 3 mandate de parlamentari in judetul Mures - doi deputati si un senator.

Senat:

Aurel Horea Soporan

Camera Deputatilor:

Florin Buicu
Gheorghe Dinu Socotar

La alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, PNL a obtinut 2 mandate de parlamentar in judetul Mures - un deputat si un senator.

Senat:
Ioan Cristian Cheptes

Camera Deputatilor:
Mihai Doru Opriscan

La alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, USR a obtinut 1 mandat de deputat in judetul MURES.

Camera Deputatilor:
Lavinia Abu-Amra

La alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, PMP a obtinut un mandat de parlamentar in judetul MURES - un deputat.

Camera Deputatilor:
Emil Marius Pascan

La alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, UDMR a obtinut 5 mandate de parlamentar in judetul MURES - trei deputati si doi senatori.

Camera Deputatilor:
Vass Levente
Csep Eva
Biro Zsolt

Senat:
Novak Csaba
Csazsar Karoly

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu