vineri, 7 august 2015

Bandiții PDL Mureș folosesc instituțiile și reclama pe bani publici pentru albirea lui Maior. DNA, permiți hoția jegurilor etnice PDL și aici?!



Bandiții PDL Mureș folosesc instituțiile și reclama pe bani publici pentru albirea lui Maior. DNA, permiți hoția jegurilor etnice PDL și aici?!
Nu e un secret că bandiții PDL Mureș au presa târgumureșeană șantajabilă, cu publicitatea, chiriile, diplomele, mesele festive, partidul, publicările, simpozioanele și așa mai departe, la degetul mic și intermediarii bandiților primesc banii publici pe care îi dau, la notar, presei care are frică de mafia PDL Mureș ca să mergă la licitație. Sub nasul DNA Mureș, sutele de mii de euro ajung la camarila banditului PDL care controlează aproape total presa târgumureșeană. Tot în nota banditească, porcii PDL Mureș se folosesc de tîrgumureș.ro, site pe bani publici, pentru imagine de javre pedeliste. Căutați așa-zisele știri și găsiți doar propagandă ordinară pe javrele etnice ale PDL Mureș! Orice rahat e cu nume de pedelist, pentru porcii lui Florea nu există directori, șefi de șantier, orice mizerie trebuie promovat cu scursurile PDL Mureș, adică bandiții PDL politizează instituția după ce hoții etnici au intrat în primărie pe PFA/carnet de partid sau consiliere de retarzi PDL. În nota propagandă pentru pedelist  e și ce urmează, adică albirea ilegalului Maior, viceprimar ilegal prin sentință judecătorească, cercetat de ANI pentru că a umflat 35.000 de lei de la porcul lui de partid pe PFA inventat cu 48 de ore înainte de inginerașul tomnatic, dat de EVZ că a luat mită de la Coral prin Kagan Ildiko, beneficiar al dedicațiilor făcute de banditul mare  PDL pe motiv de Siletina și FCM/ASA!
Halal text de la gunoiul agramat care consiliază retardat PDL! Banditul mare PDL nu muncește nimic 15 ani și vine ilegalul să salveze situația! Pe firmele dedicate ale hoțului etnic al PDL, dar asta scursurile etnice PDL nu vă spun! Tîrgu-Mureș, eternul oraș în care hoția/dedicația e pur românească sub nasul idioților/șantajaților politicieni maghiari care primesc câte o pază, construcție, ca să voteze pentru hoții etnici majoritari!

P.S. Angajații primăriei au legea avertizorului  public care permite denunț ca martor sub acoperire.Legea spune exact de politizarea instituției și folosirea bunurilor(nu doar casetele primăriei pentru rahatul cu televiziunea) și vă permite să îi dați hoțului etnic este bot și la golănia 45.000 de lei pentru unii subordonați(pentru așa-zisa AS sindicală a primăriei și poliției locale). Bani pentru tovarășii de pahar, sereiști și lipitorii de autocolante din banii publici în campania hoțului etnic PDL Mureș, iar instituțiile conduse de români au ascuns rahatul etnic sub preș, doar e Târgu-Mureș! 
P.S. 2 Agramatul care se învârte ca un singur coi în primărie și care scrie textele pentru retardat scrie un șablon și înlocuiește doar numele șefului de asociație care primește autorizația de la primărie și care va da din coadă și va aduna orice semnături vor mafioții PDL și din primărie!

Viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, a verificat stadiul lucrărilor de asfaltare a aleilor dintre blocuri din cartierul Aleea Carpaţi. “Aşa cum am făcut-o întotdeauna, răspundem cu promptitudine solicitărilor venite din partea locuitorilor. Acesta este şi motivul pentru care ne aflăm astăzi aici în Aleea Mică unde, alături de parcările ecologice realizate aici am asfaltat şi suprafaţa dintre blocurile de locuinţe de 2.670 de metri pătraţi, investiţia ridicându-se la suma de 156.500 de lei (fără TVA)", a declarat viceprimarul Claudiu Maior. “Mulţumim domnului viceprimar Claudiu Maior pentru interesul pe care l-a manifestat faţă de locuitorii acestei zone, dând curs cererilor noastre şi rezolvându-le într-un timp scurt”, a opinat la rându-i domnul Gheorghe Popa, preşedintele Asociaţiei de Proprietari nr. 16.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.