duminică, 23 august 2015

Pregătindu-se de eventuala condamnare a lui Florea, bandiții PDL Mureș folosesc instituția pentru imaginea ilegalului, complicelui și prinsului cu măgării pe PFA Clodu Maior!



Pregătindu-se de eventuala condamnare a lui Florea, bandiții PDL Mureș folosesc instituția pentru imaginea ilegalului, complicelui și prinsului cu măgării pe PFA, Clodu Maior, pe numele lui de alint de la pușcăriașul mult iubit!
Pentru DNA Târgu-Mureș mafioții PDL Mureș au fost cruțați, de frica mafiei sau din interese etnice nedeclarate, de neatins. Cum hoții portocalii sunt prinși de ANI, de DNA, lăturile PDL Mureș se pregătesc să lase gașca la butoane. Astfel se explică campania de albire pentru Maior, ilegalul dat și cu mită de la Coral (EVZ zicere, prin Kagan Ildiko), pe sutele de mii de euro dedicați lui Cătană, care se laudă că merge cu presa pupincuristă la notar, pentru a se primi banii pentru prestație, atenție DNA la dedicațiile pentru Zereș și Cătană!, iar siteul pe bani publici al orașului e folosit  de bastarzii PDL pentru campania hoților români de umanizare a neterminatului lui Florea. Campanie desfășurată de jegurile aduse cu rudele pedeliste sau prin alianță și prin neterminatul care consiliază retardatul lui Florea și care se învârte ca un singur coi în primărie!
 Atenție, DNA, pe legea avertizorului public mafia pedelistă controlează subordonații și nimeni nu a avut curaj să vorbească când scursurile PDL și-au adus nașe, frați, tați, sereiști bețivani, în primărie, nici măcar când bastardul mare al PDL Mureș a folosit bunurile instituției pentru ȘTII TV, postul de propagandă pentru hoții etnici PDL și locul în care DNA nu verifică afacerile găștii lui Florea și a retardatului lui Florea. Atenție, DNA, la cadoul pentru pungașii care lipeau autocolante din bani publici în campania lui Florea(1900 de euro, 3000 de autocolante, magazin FCM, cum scrie licitatiapublica.ro înainte  de atacul imaginat de  bețivanul pistolar  din SRI. Atenție,  DNA, 45.000 de lei cadou pe borfașii din AS Sindicală a primăriei și poliției locale, căutați unde au ajuns banii pe scursurile învățate la servicii/serviciu cu manipularea etnică.
DNA, scoate retardatul din primărie, trimite unde trebuie dosarele de mită, caută concursurile reale sau imaginare pentru bandiții PDL și neamurile cretine, caută jegurile care consiliază retardat, caută gunoiul agramat care scrie toate dejecțiile pentru retardatul lui Florea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.