marți, 25 august 2015

DNA Târgu-Mureș, poate verifici bandiții din primărie pe afacerile cu publicitatea pe gașca pedelistă Felix Tătaru, Sergiu Zereș și Marius CătanăDNA Târgu-Mureș, poate verifici bandiții din primărie pe afacerile cu publicitatea pe gașca pedelistă Felix Tătaru, Sergiu Zereș și Marius Cătană

Banii publici se scurg de la bandiții PDL Mureș și din Primăria Târgu-Mureș pe scursurile cu carnet de partid portocaliu și pe gașca din camarila jegului etnic. Poate DNA Târgu-Mureș - care a prins leprele pedeliste, pesediste și udemeriste cu furt pentru retardatul lui Florea – verifică  sutele de mii de euro făcute praf anual pe dedicații Tătaru, Zereș și Cătană, cum aveau ăștia la mâna presa care nu avea curaj să se prezinte la licitațiile la care mergeau doar cei din camarila jegurilor etnice PDL Mureș. Atenție, DNA, la notarul scursurilor, la chirii, la diplome, la publicări, la orice mijloc de șantaj/recompensă al bandiților PDL pentru neterminații  din presa românească și maghiară. Atenție, așa-zisa publicitate e cu anunțarea ordinii de zi și cu reclamă ordinară pentru banditul mare  și retardatul lui, iar jegurile care au scris gunoaiele sunt jegurile aduse în  primărie pe rubedenii, pe consiliere sau jeguri puincuriste care au făcut campanie electorală pentru banditul mare al PDL Mureș. Căutați cum au ajuns ratații ăștia în primărie, măcar pe legea avertizorului public care spune chestii despre angajarea de borfași pe carnet de partid, de angajarea rudelor proaste, de folosirea bunurilor instituției(casetele video) pe Știi TV-ul jegurilor  pedeliste. Atenție, români, beneficiarii pomenii sunt mereu românii din camarila borfașilor etnici.

Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA

primaria Municipiului Tirgu-mures
Adresa: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: targu mures , Cod postal: 540026 , mures , Romania , Email: licitatie@tirgumures.ro , Tel.: 0265-268330 , Fax: 0365-801856

Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI SI PROCEDURA

II.1) Denumire contract Servicii de promovare si publicitate pentru proiect
II.2) Obiectul contractului serviciile de promovare si publicitate constau in conferinte de presa, amplasare de panouri provizorii si permanente, materiale publicitare
II.3) Tip contract Servicii
II.4) CPV 79342200-5 - Servicii de promovare (Rev.2)
II.5) Criteriu de atribuire Pretul cel mai scazut
II.6) Invitatie de participare 242922/04.03.2010 14:09

Sectiunea III: ATRIBUIRE

III.1) Numar de oferte primite 2
Valoare estimata totala 66,000 RON
III.2) Lista contracte
Contract Valoare
74 / 13.04.2010 33,229 RON
Castigator CUI Adresa
SC GMP ADVERTISING SRL RO10814774 str. Istriei nr. 4, bl. 21E, sc. 1, ap. 9, Sector 3, Bucuresti, 031945, Bucuresti
Total (fara TVA): 33,229 RON


Chiorean, relații cu presa pe banii publici sau propagandist pentru Maior pe banii ăluia?! Plus interese atunci când e înjurată Ciotlăuș?
Realitatea TV Târgu-Mureș, post care umflă pe firmă banii din publicitatea care vine de la Primăria lui Florea, alături de Cătană și firma lui, bagă în 24 iulie știre pe Ioan Chiorean, abonatul sub Florea în primăria lui Florea, care e prezentat: relații cu presa Primăria Târgu-Mureș! Individul e prezentat în presă și nu numai și ca și consilier al consilierului personal al lui Florea, cum ar veni ins plătit de Maior ca să îi spună ce să citească sau ce să scrie în fața camerelor. Avem o problemă, insul e angajat pe bani publici ca să le spună proștilor din primărie (rude de bandiți portocalii, funcționari publici în campanie pentru porcul portocaliu la locale și alții) ce să trimită presei sau e consilier pe banii lui Maior?! Un mic conflict de interes, pentru că nu poți să fii angajat al primăriei și să ai marcă înregistrată și nu numai pe un site din care se copiază pe un săptămânal  care înjură colegii din primărie, din pupincurism PDL Mureș. Tîrgumureș.ro e site cu marcă înregistrată pe Chiorean și acolo sunt înjurați colegii individului din primărie, în special viceprimarul legal PNL! Iar ca legăturile periculoase să fie mai puternice, porcii lui Florea de la tîrgumureșeanul.ro, site pe bani publici, copiază articolele de pe tîrgumureș.ro, semn că același individ scrie rahaturile respective și face campanie pentru porcii PDL Mureș și pe banii publici!
P.S. Dacă credeți că porcii PDL Mureș sunt la prima ispravă pe interese de partid,  întrebați păduchii din primărie cum se scotea Monitorul oficial, făcut la serviciu de angajații primăriei și tipărit pe Info Statistics (afacerea lui Cătană de azi e doar pe televiziuni și notari cu care merge presa bovină care nu vrea să supere porcul de partid participând la licitații). Practic, porcii de partid luau stickul de la serviciu și îl duceau la Info Statistics, cum au făcut la fel cu casetele primăriei, băgate gratuit 3 luni la Știi TV, când prostovanii ăia nu aveau chef să muncească și își transferaseră angajații la Realitatea TV a lui Zereș, alt abonat la afacerile sub Florea cu publicitatea.
P.S. Dacă tot copiază porcii lui Florea de pe siteul înregistrat cu marcă pe Chiorean ar putea să fie atenți la gramatica deficitară care zburdă în prostiile de propagandă pentru Maior, Florea și alte specimene de partid, iar pentru prostovanul agramat care scrie cu pseudonimul cunoscut: să-și verifice portretul de… fată. Sau e la derută, portret de femeie și semnătură de bărbat?! SRI, mori de ciudă, nu te-ai gândit la asta, nici măcar când băieții cu serviciu și servicii se semnau ca ing. Fodor, prof. Gall și așa mai departe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu