joi, 6 august 2015

De pe vremea când bandiții PDL Mureș erau demascați de Energomur. Apropo, DNA, cum e cu creditul luat de banditul PDL Mureș pe oraș pentru cele 2.000 de centrale pentru …săraci? Milioane de euro cu dedicație pe firma abonată la gunoi, în orașul controlat de hoții etnici ai PDL Mureș!



De  pe vremea când bandiții PDL Mureș erau demascați de Energomur. Apropo, DNA, cum e cu creditul luat de banditul PDL Mureș pe oraș pentru cele 2.000 de centrale pentru …săraci? Milioane de euro cu dedicație pe firma abonată la gunoi, în orașul controlat de hoții etnici ai PDL Mureș!

Până când DNA ne spune cum e cu mita luată de Maior de la firma Coral, cum scrie EVZ și cum găinarii agramați care consiliază retardat își blochează posturile la stat.Atenție, DNA, Coral e sponsor la partidul hoților PDL și a primit afacerile după ședințe nășite de...Maior! Căutați sponsorizările pe primăria bandiților PDL pe motiv și de concerte!
Nr. 5441/ 11.06.2010


Către populaţie, în special consumatorii din cartierul Unirii

În Tîrgu Mureş, preţul energei termice produsă de S.C. Energomur S.A. este de 327 lei / Gcal cu TVA inclus. În prezent populaţia plăteşte energia termică consumată la preţul de facturare de 193.48 lei/Gcal cu TVA inclus. Diferenţa de preţ rezultă din cei 30,96 % alocaţi de la bugetul de stat pentru compensarea creşterii neprevizuite a preţului la combustibilul utilizat pentru producerea energiei termice livrate populaţiei şi 10% subveţii acordate de la bugetul local.

Preţul de facturare către populaţie a energiei termice poate creşte dacă guvernul nu va acorda cei 30,96 % şi dacă Consiliul Local nu va dori să subvenţioneze energia termică consumată de cei care i-au votat să le reprezinte interesele. Asfel poate avea loc o creştere de cel mult 40,96 % a preţului de facturare.

Faţă de cele de mai sus, considerăm tendenţioase predicţiile d-lui viceprimar Claudiu Maior referitoare la creşterea facturilor cu încălzirea pentru un apartament, acestea ajungând la valori de 1500 lei pe lună, conform calculelor efectuate de dl.Ioan Chiorean fără a fi un specialist în domeniu.

În cartierul Unirii, pe str. Decebal la întâlnirea cu cetăţenii din data de 10.06.2010 ora 17 30 , acestor predicţii s-au adăugat şi îndemnuri de genul „Trebuie să vă debranşaţi...”. Pe bună dreptate ne îngrijorează forţarea consumatorilor în direcţia renunţării la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică, pe de o parte din responsabilitate faţă de investiţia realizată în acest cartier, iar pe de altă parte pentru cetăţenii care se vor îndatora montând microcentrale de apartament.


Dacă îndemnul „Trebuie să vă debranşaţi...” se bazează pe argumente inventate pe principiul „scopul scuză mijloacele”, ne întrebăm dacă mai există voinţă din partea executivului pentru a onora angajamentele faţă de EnergiComfort Viena, executantul lucrărilor la centrala termică din cartierul Unirii,  în condiţiile în care Primăria a acumulat deja o restanţă de peste 12 luni la plata ratelor investiţiei realizate.


S.C. Energomur S.A.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.