marți, 25 august 2015

DNA, verifică…promptitudinea bandiților PDL Mureș pe firmele din camarila borfașilor PDL Mureș



DNA, verifică…promptitudinea bandiților PDL Mureș pe firmele din camarila borfașilor PDL Mureș
Bandiții PDL Mureș nu au făcut nimic 3-4 mandate în primărie, CL, partid, dar se laudă că muncesc când au firmele din camarilă în foamete. Pentru că orice afacere a borfașilor etnici PDL e doar pe partid, neamuri proaste, pe etnie, până când DNA nu scoate din primărie bandiții care au luat mită sau au fost angajați ilegal la hoțul superior în partid. Nu vă place cum scursurile agramate de la biroul retardatului la consiliere se laudă pe ilegal cu ceea ce nu a făcut putoare numărul 1 din partid vreme de 15 ani? Apropo, urmăritul penal a murit sau cum se justifică că acuzatul de complicitate, de mită luată de la Coral și fazanul angajat pe PFA inventat de hoțul etnic PDL cheltuiește banii publici pe imaginea lui, prin dedicația bandiților PDL Mureș pe găinari etnici care șantajează cu... notarul (căutați notarul și prideți mafioții din cartelul pupincuriștilor care nu participă  la licitații, dar primesc sume din pix pentru pupat jegul  român!) presa târgumureșeană?
DNA, verifici consilier de retardat, păcăliciul care își blochează postul la stat cu anii și verifici ce învârte acesta în  primărie?!

Strada Transilvaniei - asfaltate aleile şi trotuarele
Marţi, 25 August 2015 07:34 | Imprimare | Email










Luni, 24 august 2015, viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, a verificat stadiul lucrărilor de asfaltare a aleilor dintre blocuri şi a trotuarelor din cartierul Tudor. “Se asfaltează astăzi o suprafaţă de cca 2.600 de metri pătraţi aici, pe strada Transilvaniei între nr. 35 – 55. Valoarea lucrărilor se ridică la suma de 166.000 de lei la care se adaugă TVA. Banii provin de la bugetul local. E o promisiune pe care astăzi o onorăm faţă de locuitorii care domiciliază în această zonă”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

La rândul său, președintele Asociației de Proprietari nr. 133, dl Gombos Gheza a declarat: “Ne bucurăm mult pentru aceste lucrări pe care le derulează primăria Tîrgu Mureș în zonă și țin să mulțumesc dlui viceprimar Maior pentru promptitudinea și seriozitatea de care a dat dovadă în efectuarea lucrărilor.”



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.