luni, 17 august 2015

DNA Târgu-Mureș, nu îți miroase urât șantajul găinarilor PDL Mureș și al demenților din Primăria Târgu-Mureș, cu Azomureșul?!




DNA Târgu-Mureș, nu îți miroase urât șantajul găinarilor PDL Mureș și al demenților din Primăria Târgu-Mureș,  cu Azomureșul?!
Azomureșul e ținta bandiților PDL Mureș care nu au mișcat un deget 3-4 mandate de lături etnice, care au în partid gășcarii care au privatizat, care sunt bandiții cu interese pentru teren.
Atenție, DNA:
- la privatizarea Azomureș și recompensarea pedelistului Oprișcan cu șefia combinatului.
- atenție la campania bandiților din  primăria Târgu-Mureș cu articole menite să aducă atingere imaginii combinatului, inclusiv cu articole anonime pe presa jegului care se învârte ca un singur coi în primărie. Căutați bastarzii aduși pe consiliere retardați PDL și căutați borfașii lui Florea cu campania.
- atenție la sponsorizările Azomureș după campania de denigrare.
- atenție la plantările de copaci, din bani publici, cu sclavii Azomureș și cu neterminatul cu mită Coral de la PDL Mureș
-atenție la mega-afacerea terenuri pe care vor bandiții PDL Mureș să pună mâna, după folosirea banilor publici și ai târgumureșenilor pe batal (milioane de euro!)
-atenție la campania cu executivul implicat în presarea Azomureșului. Rahații din executiv și legislativ sunt urmăriții penal și cu dosare ANI/DNA pentru hoțiile pentru putregaiul retardat al lui Florea. Îi mai permite păcăliciului etnic al lui Florea, ilegalul votat de maghiari pentru banii Peninsula, busturi și pentru sărbătorirea zilei de 30 august, să rămână la butoane și după acuzația de mită luată de la Coral?!
Interese etnice ale bandiților de români, lăsați mafia etnică să controleze Târgu-Mureșul?!


În această dimineață am cerut să se găsească o soluție, pentru ca Administrația orașului, în condițiile legii, să contacteze o firmă de expertiză independentă pentru monitorizarea permanentă și determinarea exactă ( și reală) a emisiilor produse de Combinatul Azomureș. Dacă va fi cazul voi suporta din salariul meu costurile acestor măsurători. Convingerea mea este că problema Azomureșului poate fi rezolvată doar prin dialog real și transparență.”



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.